Prieston 2016. őszi-téli kollekció

2016. október 06.
Az igaz szerelem nyomában jár a Prieston új, 2016. őszi-téli kollekciója. A tervezőt, Nagy Noémit megihlette a szerelem okozta bódulat, a lila köd, erre utal a kollekció neve: Heroin.

A kollekció, amelynek egyes darabjai akár esküvői ruhaként is viselhetők, ismét magán viseli a jellegzetes Prieston jegyeket. A többségében alkalmi darabokból álló kollekciónál a tervező ezúttal is saját tervezésű printekkel, és az általa nagy szeretettel alkalmazott Swarovski kristályokkal dolgozott, de visszatérnek a ruhákra a korábban már nagy sikerrel használt plasztikus 3D virágok is.

„A kollekció neve alapvetően a szerelemre utal – arról szól, hogy a szerelem is komoly függőséget okoz, akárcsak a drogok. Ráadásként a kollekció egyik fő színe a lila, amelyet a bódult szerelmi állapotban eluralkodó lila köd inspirált – árulta el a Prieston márka tervezője és egyben tulajdonosa, Nagy Noémi. – Ezeket a darabokat ajánljuk esküvőkre is, de nem kizárólag a menyasszonyok számára készültek, leginkább alkalmi stílusúak.”

A ruhákat könnyed, kicsit játékos, kicsit „neveletlen hercegnős” formáik, szabásvonalaik teszik jól felismerhetővé.

Színek és anyagok

A kollekció fő színe a lila, ezen túl a ruhákon hangsúlyosan megjelenik a púderszín, a törtfehér és a fekete is. Az anyagok nagy része ismét saját tervezésű print, kifejezetten ehhez az sorozathoz készített virágnyomatokkal.

A teljes lookbookért kattints a képre!


Kapcsolat: www.prieston.hu