Like a virgin

Divat

Like a virgin

Perzselő nappalok, fülledt éjszakák, párás hajnalok. A selymek ölelő hűvöse és a finom, áttetsző csipkeholmik enyhítik a test forróságát. Simogató»
Art movie

Art movie

Pergő mozgófilm. Minden snittje színekben tobzódó, álomszerű látomás. A test és az egyéniség ünneplése izzó napfényben és a perzselő aszfalt»
Cheap&Chic

Cheap&Chic

Ősszel a pénztárcánkat kímélve is rátalálhatunk a legelegánsabb utcai viseletekre, és művészi könnyedséggel állíthatjuk össze parádés szettjeinket»
Für Elise

Für Elise

Egy századfordulós miliőbe keretezett tengerparti fürdő-város mélykék, tejfehér és finomszürke árnyalataiban andalogni. Ahol a történelem sós»
Copy Coat

Copy Coat

Klasszikus vonalak, modern szabás, természetes anyagok. A szezon télikabátjait az érdekes és figyelemfelkeltő apró részletek teszik még izgalmasabbá»
Diva in the dark

Diva in the dark

A fekete a tél legizgalmasabb lehetőségeit rejti. Egyszerre szemtelenül vagány és ünnepélyesen elegáns, hétköznapi és drámai hatású. A bőrök»
A nagy Gatsby

A nagy Gatsby

Miért ne lehetne újraélni a '20-as évek tündöklő, dekadens korszakát? Viseljünk előkelő bársonyt, öltsünk csillogó flittereket, és vigadjunk»


Galéria