Megérkezett az újabb gasztrokedvenc a cronut után

Életmód

Megérkezett az újabb gasztrokedvenc a cronut után

Dominique Ansel, a cronut megalkotója újabb hibrid desszerttel állt elő: itt a világ első kekszpohárkába töltött tejes „süti shotja", azaz a»
Cukrászdát vett a Prada

Cukrászdát vett a Prada

Egyre több nagy divattervező próbál szerencsét a gasztronómia édes világában. »
Medvehagymás perec hétvégére

Medvehagymás perec hétvégére

Ízbolygó ma is adott a szezonalitásnak, mégpedig egy isteni medvehagymás perec formájában! »
Sportolni szabad, de csak ésszel

Sportolni szabad, de csak ésszel

Nyakunkon a jó idő, mozogjunk, sportoljunk. Nem szabad megfeledkezni azonban a fokozatosság elvéről: egy sérülés mindent tönkre tehet. Csak jól»
Újabb Michelin-csillagos éttermünk van

Újabb Michelin-csillagos éttermünk van

A Costes és az Onyx után van egy harmadik Michelin-csillagos étterme is Magyarországnak: a Borkonyha. A hírről a Világevő blog értesült. »
Házi müzliszelet az irodába és egészséges mártogatós tévézéshez

Házi müzliszelet az irodába és egészséges mártogatós tévézéshez

Ezen a héten Kárai Dávid, alias ízHUSZÁR finom és egészséges falatokat segít elkészíteni, mégpedig munkahelyi nassoláshoz müzlit, az esti tévézéshez»
Árva maradt a tiramisù

Árva maradt a tiramisù

Bezár az étterem, ahol először készítettek tiramisùt. A hír szomorú, de azzal vigasztalódunk, hogy a legendás édességről azért nem kell lemondanunk»


Galéria