ÁLLANDÓ PROGRAMOK

2016. október 13.
A Marie Claire Fashion Days időtartama alatt lebonyolított nyereményjátékok és a standokon zajló promóciók kizárólagos szervezői a partnereink.

Toyota
Ismerd meg a Toyota legújabb modelljét, a rendkívüli és egyedi stílusú C-HR-t! Regisztrálj, így esélyed lesz arra, hogy megnyerd a Toyota C-HR bemutatókollekciójának egyik stílusos szettjét.

Perwoll
Tanácsadás Ragány Angélával, a ColourMyStyle stylistjával. Fő témák: színtanácsadás, (színtípus-tanácsadás), stílustanácsadás, testalkatelemzés, ideális smink, hajszín kiválasztása.

Nyereményjátékok:
Légy te a legstílusosabb olvasó a Perwoll jóvoltából. Készíts a helyszínen magadról a fotófal előtt egy képet, és töltsd fel Facebookra vagy Instagramra az alábbi hashtagekkel: #mcfdx2016 #alegstilusosabb
A kétfős zsűri a rendezvény végén kiválasztja a nyertest, aki egy wellnesshétvégét kap ajándékba.
Keresd a Perwoll-standon kérdőívünket a hoszteszeknél. Ha helyesen válaszolsz kérdéseinkre, részt vehetsz az óránkénti ajándéksorsoláson, és a tiéd lehet a három Perwoll ajándékcsomag egyike.

Erste Bank
Keresd az Erste World-sarkot, és ismerd meg a legújabb stílusirányzatokat, találd meg a hozzád legjobban illeszkedőt.

MVM
Keresd fel az MVM standját, ahol lounge-hangulattal és energikus programokkal várjuk a Marie Claire Fashion Days résztvevőit.

Alcatel
Látogass el az Alcatel standjára, és ismerd meg a ragyogó Shine Lite készüléket, valamint az elegáns, női okosórákat, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét.

Whirlpool
Tippek, trükkök, praktikák a Whirlpool világából. Látogass el a Whirlpool standjára, ahol Lázár Chef a Fashion Show-hoz kapcsolódóan dizájnfalatkákat készít, amelyeket a szerencsések meg is kóstolhatnak.
A standnál pedig további érdekességekkel és különleges ajánlatokkal találkozhattok. A standtál regisztrálók között pedig kisorsolunk egy Whirlpool Csokimikrót is!

VAN GRAAF
Mottónk, a „Szenvedéllyel a divat és az emberek iránt”, hűen tükrözi a több mint százéves múltra visszatekintő, európai gyökerekkel és értékekkel rendelkező divatcég filozófiáját. A felhalmozott tudásra épülő stílusérzék az, amivel csapatunk hozzá szeretné járulni a végeredményhez – hogy a mindennapok információáradatában a kiválasztott öltözet az önkifejezés eszköze lehessen.
A VAN GRAAF-standon a vattacukor édes ízével és a popcorn csábító illatával pedig igyekszünk elhozni a cirkusz varázslatos világának egy darabját – látogass el hozzánk!
A következő márkák kollekcióiba nyerhetsz betekintést a Marie Claire Fashion Days VAN GRAAF-bemutatója alatt : Finshly & Harding London, Drycorn, Polo Ralph Lauren, Hilfiger Denim, Marc Cain, BOSS, Denym By Nils Sundström, Comma, EA7, Marie Lund, GUESS, Fred Perry, Scotch & Soda, Esprit, Armani Jeans, Cinque, Escada Sport, HUGO.

Schwarzkopf Professional Essential Looks
Frissítsd fel a frizurád a Schwarzkopf Professional Essential Looks standján, ahol fodrászaink pillanatok alatt csodaszép frizurát varázsolnak neked. Hiszen tudod: az outfited éke mégiscsak a hajkoronád! Várunk a Schwarzkopf Professional Essential Looks standján téged is, ahol a gyors átváltoztatás közben megismerheted az OSiS+ styling- és finishtermékeit és a hozzád leginkább illő hajstílust. Fodrászaink a hajad állapotáról is gyors felmérést készítenek, és ha szükséges, személyre szabott hajkötés-erősítő szolgáltatást ajánlanak neked a Strong Bonds koncepcióból.

GAS
Akár egy denim darabot választasz, akár a teljes öltözetedben a denim mellé teszed le a voksodat, nem hibázhatsz. Bátran válogass a részletgazdag kidolgozással készült és lázadó stílusú termékek között, hiszen mind tökéletes kombinációi a tradíciónak és innovációnak. Várunk a GAS legújabb őszi–téli kollekciójával standunknál. Érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen értékes vásárlási utalványt sorsolunk ki, valamint ajándékkal, meglepetéssel is készülünk.

Nu Medical
Látogass el a Nu Medical MOM Orvosesztétikai Stúdió standjára, és ismerd meg az arcfiatalítás, az arctökéletesítés legmodernebb eljárásait. Legyen szó a ráncok, a bőrhibák elleni küzdelemről az INFINI kezeléssel, vagy a megereszkedés elleni leghatásosabb megoldásról, az Ultherapyval, szakértőinktől részletes, érthető felvilágosítást, segítséget kaphaszt, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb eljárást. A Nu Medical Stúdió szolgáltatási körét bővítve immár a tökéletes alak eléréséhez is kínál megoldást. Alakformáló rendszerünk sikeresen alkalmazható a comb, a has, a fenék vagy akár a kar legkényesebb területeire is. Ha a hialuronfeltöltés vagy a bioszálas lifting érdekelne, fordulj hozzánk bizalommal! Hozd magad tökéletes formába a Nu Medical MOM Orvosesztétika Stúdióval, és használd ki helyszíni kedvezményeinket.

Vagheggi
A helyszínen két arcápolási termékcsaládunkat fogjuk bemutatni, amelyeket ki is lehet próbálni, vendégeinket ajándékokkal, nyereményjátékkal és kedvezményre jogosító kuponokkal várjuk.

Ecco
Ajándékokkal, nyereményjátékkal várjuk a látogatókat.

Vöslauer
Vöslauer – Aki fiatal szeretne maradni, annak korán kell kezdenie.
Látogass el a Vöslauer standjához, keresd hoszteszeinket, és kortyolj bele az igazi frissességbe, 660 méter mélyről! Természetes felfrissüléssel várunk ezen az igazán csajos, színes napon.

AMNESIA
A szépség önmagáért való, és igazán szép csak az lehet, ami érdek nélkül tetszik. Az AMNESIA darabjai mögött álló inspiráció maga a nő. A márka hetente megújuló kollekcióiból merészség és érzékiség sugárzik, amelyek a szépséget egyéniséggel töltik meg, viselőjüknek magabiztosságot adnak.
A Marie Claire Fashion Days eseményén tervezőinknek és kedvenc modelljeinknek köszönhetően jobban megismerheted a márkát, és megtalálhatod a hozzád leginkább illő AMNESIA darabokat.

Marks & Spencer
A Marks & Spencer standján idén bemutatkozik a legújabb #ArchivebyAlexa kollekció, amely a híres angol IT girl és divatikon, Alexa Chung és a Marks & Spencer együttműködéséből született kollekció. Alex a Marks & Spencer ikonikus alapdarabjait álmodta újra a mai modern divatnak megfelelően. Gyere és lőj egy szelfit a kedvenc #ArchivebyAlexa daraboddal, iratkozz fel egy menő bevásárlótáskáért a Marks & Spencer hírlevelére a hoszteszeknél, vagy játssz nyereményjátékukon, amelynek a fődíja egy 100 ezer forint értékű Marks & Spencer vásárlási utalvány.
De ne hagyd ki a legújabb téli kollekció bemutatóját sem a kifutón szombaton este 18.00-tól és vasárnap este 19.30-tól.

BÁRSONY ORVOS-ESZTÉTIKA
Keresd a Bársony Orvos-Esztétika lila kendős asszisztenseit, és tudj meg többet a végleges szőrtelenítésről, a műtét nélküli arcfiatalításról. Egész nap értékes ajándékokkal várunk minden látogatót. Sőt a Bársony klinika standján egy 50 ezer forint értékű utalványt is nyerhetsz lézeres vagy alakformáló kezelésre.

Softelle
A 2016-os Fashion Days hivatalos intimhigiéniai brandje. A Softelle innovatív termékeit megtalálod a Good Bye csomagban, illetve a hoszteszeknél a látogatói napokon. Softelle, a Jövő Intimbetétei.

Somersby a Marie Claire Fashion Daysen
A Somersby és a stílus újra kéz a kézben járnak. A divat és a friss ízek szerelmesei most a Marie Claire Fashion Daysen találkozhatnak újra Magyarország kedvenc ciderével a Somersby pultjánál.
#marieclairefashionweek #mysomersby

Hungaria
Keresd a kék színt, és pezsdítsd fel a hangulatod két divatbemutató között a Hungaria pezsgő standjánál. A stílusos Hungaria Extra Dry és a gyümölcsös Hungaria Rosé Extra Dry száraz pezsgők mellett kóstold meg az édes pezsgők új nemzedékének legújabb tagját, a Hungaria Sweet Style-t is. Illatos szőlők mustjából erjesztve, ezüstös külsőbe öltöztetve, intenzív és gyümölcsösen könnyed formában kelti életre a lazaság érzetét. Hungaria – Pezsgő Másképp!

AVON
Avon Life parfüm (Kenzo Takada és az AVON által közösen kifejlesztett illat) kipróbálása.
Avon Life parfüm mintaszórás.
Licitálás a kiállított, Kenzo Takada és az AVON által közösen kifejlesztett AVON Life parfüm ihlette ruhákra. Rendelésleadási lehetőség.

Pharmatheiss Wimpern Boostern
Várunk benneteket a Marie Claire Fashion Daysre, ahol bemutatjuk a legújabb technológiával készült, Pharmatheiss szempillanövesztő szérumot. Érdemes ellátogatnotok, mert az első 30 érkező ajándékba kap ebből az egyedülálló szempillanövesztő szérumból, amelynek értéke 11 990 forint.
Hozd el a barátnődet is, és készíttessetek standunknál közös fotót – egy vidám szempillamaszkkal. A legjobb fotók közül egy 20 ezer forint értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki.

Rossmann
Látogasson el standunkhoz, és legyen részese a Hotel Rossmann egyedi világának.
Tekintse meg 2016-os őszi–téli promóciónk termékeit, és bújjon bele reklámfilmünk szereplőinek bőrébe.

Lufthansa
Most ön is légiutas-kísérő lehet a Lufthansa Group légitársaságainak valamelyik járatán egy fénykép erejéig.
Öltözzön be a Lufthansa standjánál, és fotózkodjon a repülőjegy kedvezményekért.

Maybelline
Maybelline New York bemutatja a legújabb, merész New York-i rúzstrendeket, egyenesen a kifutókról. A Maybelline-standnál mindenki kipróbálhatja az idei trendek legnépszerűbb árnyalatait.

Annamariapap
Egy igazán izgalmas hír a minőségi bőrkiegészítők szerelmeseinek! Újra találkozhattok a méltán népszerű, prémium bőrtáskákat, pénztárcákat és egyéb kiegészítőket felvonultató Annamaria Pap márkával. Ha szeretnéd megtudni, mik az idei táskatrendek, egyúttal élőben csodálnád meg az új kollekció darabjait, ott a helyed!

MIAMIA
Idén újra megrendezik hazánk legnagyobb fashioneseményét, ahol magyar és külföldi tervezők legújabb kreációi mellett megnézheted a MIAMIA művészisál-kollekcióját. A MIAMIA életérzés, szabadság és művészet ötvözete. A márkát a világban rejlő csodák hívták életre, a különleges sálkollekció több ország tervezőinek munkájából áll össze. A MIAMIA lehetőséget kínál a saját stílusod kibontakoztatására. Légy emlékezetes, mutasd meg a belső szépségedet! Találkozunk november 11–13. között a Várkert Bazárban. www.miamiashop.hu

MAX&Co.
Elegánsan eklektikus hangulat kerül előtérbe a 2016-os őszi-téli kollekcióban. Ebben a szezonban a MAX&Co. nő ösztönösen, szabályok nélkül öltözködik, saját akarata szerint keverve a mintákat és szöveteket. Az ellentétek egymás mellé helyezése egy elegáns hatást eredményez. Luxus anyagok, gondos részletek és testreszabott vágások biztosítják, hogy a retro színezetű romantika megőrizze kifinomultságát. Ha szeretnéd a kollekciónkat jobban megismerni, és az új, tavaszi kollekcióba betekintést nyerni, akkor feltétlenül gyere el a Marie Claire Fashion Days eseményére. Divatbemutatónk vasárnap 18:30-kor kezdődik. Standunknál regisztráció ellenében mindkét nap résztvehetsz nyereményjátékunkon, ahol vásárlási utalvány és értékes nyeremények kerülnek sorsolásra. Ne hagyd ki a fotófalunkat se, ahol hostesseinkkel vagy barátnőiddel szuper szelfiket készíthettek.


Fashion Days 2016