ARTEP

2016. október 13.
„2017. tavaszi–nyári Illumination kollekcióm fő inspirációs forrása Brigitte Bardot játékosan szexi karaktere, a Saint Tropez-ban töltött nyaralásai, az 50-es évek végének meghatározó stílusjegyei, amelyek aktuális trendelemekként ma is jelen vannak" – mondja Balogh Petra Viola tervező.

„A derék hangsúlyozása magas derekú nadrágokkal és rövid topokkal, valamint a térd alá érő nadrághosszok, a culotte-ok szerepeltetése domináns motívumok. Az Artepre oly jellemző játék a különböző anyagminőségekkel, a fényes és matt felületekkel ebben a kollekcióban kiegészül az áttetsző, lágyan omló anyagok használatával, amit a szélnek elég meglebbenteni, máris megelevenedik előttünk a könnyed és vidám tengerparti nyaralások érzése.”

Az kollekció másik fő inspirációs vonala a kortás festészetből táplálkozik. „Egy Dániában megrendezett kiállítás (Illumination), azon belül is Alex Da Corte képei és színvilága ragadtak meg igazán, ezáltal kollekción az olyan erős színek kombinációja vonul végig, mint a pink és a paprikapiros, kiegészítve és tompítva a fehér tisztaságával.”

Kapcsolat: artepcollection.com
Facebook: artep.collection
Instagram: @artepcollection
Shop: Lemon Store, Győr, Újvilág u. 3.

MARIE CLAIRE FASHION DAYS

November 12., szombat
14:20 Magyar tervezők bemutatója: GALLA, Artep, ENIHORN, ÉMÉ, Richard Alexander