Tervezők 2016. október 13.

NUDE by NUBU

A NUDE by NUBU kollekciói letisztult, kortárs darabokat kínálnak, egyszerű szabásvonalakkal, jó minőségű anyagokból, a funkcionalitást és a harmóniát helyezve a középpontba.

A tervezés során a tervezők a hordhatóságot tartják szem előtt, a NUBU aktuális kollekciójának dizájnjait, illetve a korábbi kollekciók legnépszerűbb darabjait újragondolva, leegyszerűsítve. A kollekciók fiatalos és urbánus darabokat tartalmaznak és a tudatos városi fiatalok mindennapjaira reflektálnak.

Az Urban Dictionary szerint a nubu két ember közötti kapcsolatot írja le, akik szeretik egymást, nu és bu alkotják a nubut. Az új nubu azt jelenti, hogy egy újabb, erősebb és szerető kapcsolat jön létre két ember között, akik már készek arra, hogy közösen nagy dolgokat hozzanak létre.

Kapcsolat: nubu.hu
Facebook: NUBUbp
Instagram: @nubustudio
Üzletek: NUBU Studio, 1052 Budapest, Szervita tér 3., NUBU, MOM Park, 1123 Budapest, Alkotás u. 53., NUBU Flagship Store, 1061 Budapest, Andrássy út 13., NUDE by NUBU márkaüzlet, 1061 Budapest, Andrássy út 31.

MARIE CLAIRE FASHION DAYS

November 12. szombat
21.00 Magyar tervezők bemutatója: Elysian, Kata Szegedi, Nora Sarman, NUDE by NUBU, Sandor Lakatos, The FOUR, Tomcsanyi, ZIGI


Galéria