Tetőtől talpig ragyogó formában egész nyáron

2017. augusztus 03.
Egész évben vártuk, hogy elérkezzen a nyaralás ideje. Alaposan megterveztük, mikor és hol fogjuk tölteni a szabadságunkat. Érdemes azonban végiggondolni, milyen termékeket pakoljunk a táskánkba, mielőtt útra kelünk. Ezúttal a Nu Skin termékkínálatából szemezgettünk.

Az már magától értetődik, hogy naptej nélkül egy lépést sem teszünk! Nyáron bőrünk napsugárzásnak és főleg a napból érkező UV sugaraknak van kitéve. Amíg az UVA sugarak a bőrön látható öregedési nyomok megjelenéséért felelősek, az UVB sugarak főleg a leégésért/barnulásért felelnek. Tehát fontos, hogy megóvjuk bőrünket ezektől a kártékony UV sugaraktól.
A Nu Skin Sunright termékei mind az UVA, mind pedig az UVB sugarak ellen széles skálájú védelmet biztosítanak. A Sunright termékek nem zsíros hidratáló formulák, melyek ezenfelül még vízállóak is. 35-ös és 50-es faktorszámú változatban kaphatóak, így akár a legvilágosabb bőrűeknek is megfelelő védelmet nyújtanak. A nyár folyamán legtöbbünk csak bőrének védelmére figyel oda. Pedig ajkaink védelme a kiszáradástól és a napsugárzás káros hatásaitól ugyanolyan fontos. A Sunright termékcsalád tagja a Sunright Lip Balm ajakbalzsam is. A termék napraforgómag olaj és E-vitamin tartalma segít az ajkak hidratálásában és 15 SPF védelmet nyújt a nap káros hatásai ellen. A Lip Balm segít ajkaid sima külsejét és érzetét fenntartani, így magabiztosan mosolyoghatsz.

Frissítő hidratálásra vágysz a nyári melegben? A NaPCA Moisture Mist testpermet bármikor és bárhol segít, amikor csak felfrissülésre vágysz. Ez az illatmentes formula olyan természetes nedvességmegkötőkkel rendelkezik, mint például a NaPCA, a hialuronsav és a karbamid, melyek fokozzák a hidratálást és bőrödnek folyamatosan friss érzetet nyújtanak. Egyszerűen permetezd az arcodra, hajadra és testedre, amikor és ahányszor csak szeretnéd.

Az egészségesen ragyogó napbarnította bőr nem létezhet rendszeres radírozás nélkül. A napozástól ugyanis bőrünk szárazabbá válik, így a ragyogó eredményért érdemes az egész testünket naponta radírozni. A Liquid Body Lufra egy szappanmentes tusfürdő, mely ledörzsöli az elhalt hámsejteket, ezáltal egészséges és sima külsejűvé és érzetűvé varázsolja bőrödet. A készítmény őrölt dióhéjat tartalmaz, mint természetes hámlasztó. Formulája revitalizálja és egyben simítja a bőrt. Sőt, Aloe Verát is tartalmaz, melynek köztudott a simító, nyugtató és egyben hidratáló hatása.

A napozás után bőrünk egy kis extra kényeztetésre vágyik. Az Enhancer segítségével puhává és üdévé varázsolhatod. Ez a gél állagú termék olyan hidratáló összetevőket tartalmaz, mint az Aloe Vera és a hialuronsav vagy nátrium PCA. Panthenol tartalmának köszönhetően revitalizáló hatású, így nyugtatja a felhevült bőrt.

Ha pedig ennél is gazdagabb hidratálóra van szükség, figyelmedbe ajánljuk az Epoch Baobab Body Butter testvajat. Ez a gazdag krém sheavajjal, makadámiadió olajjal és az afrikai majomkenyérfa termésével enyhíti bőröd nedvesség iránti szomját. Az afrikai kultúrában hagyományosan alkalmazott baobab gyümölcs gazdag védelmező antioxidánsokban. (Ráadásul a termék megvásárlásával nem csak simává és jól táplálttá varázsolod bőrödet, de emberek életét is jobbá teheted, mivel a Nu Skin minden egyes eladott Epoch Baobab Body Butter után egy majomkenyérfát ültet Malawiban, Afrikában.)

Az Epoch termékcsalád megalkotásában a Nu Skin világszinten elismert etnobotanikusokkal dolgozott együtt Az etnobotanikusok olyan kutatók, akik a növények és az őshonos kultúrák közti évszázadokra visszatekintő, erős kapcsolatot tanulmányozzák. A termékcsalád egy másik tagja szintén a nyári neszeszerünk egyik kihagyhatatlan darabja:
Az Epoch Sole Solution lábápoló krém több mint egy egyszerű hidratáló: valódi oázis a durva, száraz vagy kirepedezett lábfej számára. A termék őrölt jamaikai szegfűborsot tartalmaz, amelyet a közép-amerikai bennszülöttek a száraz, kivörösödött lábfejük enyhítésére használtak. A papain enzim segít lebontani és fellazítani a száraz bőrre és a felgyülemlett elhalt hámsejtekre jellemző vastag, durva felszínű foltokat.

Nem csupán a bőrünket, de a hajunkat is alaposan megviselheti a nyaralás. Gondoljunk csak a tengervízre és/vagy a medence klóros vizére. Még abban az esetben is, ha napozás előtt azonnal igyekszünk tiszta vízzel átmosni hajunkat, erős környezeti hatásoknak van kitéve ilyenkor. Nem meglepő tehát, ha a nyár végére roncsolódott és száraz látványt nyújt hajkoronánk. Két olyan termékre szeretnénk felhívni a figyelmedet, ami akár a megelőzésben is nagy segítségedre lehet.

A Clarifying Shampoo (Mélytisztító sampon) alaposan tisztítja a hajat, anélkül, hogy megfosztaná természetes nedvesség tartalmától, a könnyebben kezelhető hajért. Használatával a haj ellenállóbbá válik a környezeti hatásokkal szemben. Shea vaj kivonat tartalmának köszönhetően ez az erőteljes tisztító hatású készítmény hozzátapad a szennyeződésekhez, a nikotinhoz, klórhoz és más külső szennyezőanyagokhoz, így azokat samponnal együtt kiöblítjük. Hajunk tisztább, fénylőbb és könnyebben kezelhető lesz már az első hajmosás után.

Az optimális eredmény érdekében ezt követően használd a ReNu Hair Maskot, ami a hajszálak belsejébe hatolva nyújt mély kondicionálást, így hidratálja és erősíti a sérült hajszálakat. CS7-et tartalmaz, egy innovatív kutikula kisimító vegyületet, amely valósággal összeragasztja és erősíti a felhám pikkelyeit, ami azért fontos, mert ezek a pikkelyek védelmezik a hajszál belsejét a sérülésektől. Ez a különleges maszk simává, ragyogóvá és kezelhetővé varázsolja a hajadat, akár hét napon keresztül!

Próbáltad már őket?

Ha szeretnél többet megtudni a termékekről, látogass el a www.nuskin.com weboldalra vagy kövesd a Nu Skin Magyarország hivatalos Facebook-oldalát!