2017. október 11. | marieclaire.hu

Izgalmas női sorsok a CAFe Budapest fesztiválon

Lebilincselő történeteket, magával ragadó női sorsokat ismerhetünk meg a 26. CaFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál programkínálatából.

Már javában zajlik a CaFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál Budapesten több helyszínen is. Két különleges programot is ajánlunk nektek.

Az Izrael Balett különleges utazásra csábít, október 13-án a Fehér hattyú című előadásukon A hattyúk tava elevenedik meg. Csajkovszkij klasszikusa egyébként hatalmas kihívás a női főszereplőnek, akinek nemcsak a fehér hattyút, hanem a fekete hattyút is életre kell keltenie. Ehhez pedig mélyre kell ásnia, hogy a női lélekben gyakran ott lakozó kettősséget felszínre hozza.

A Dollár Papa Gyermekei színházi műhely Denis Diderot klasszikusát, Az apácát viszi színpadra október 18-án és 19-én. A történet során egy 16 éves lány hányatott életét követhetjük nyomon, akit akarata ellenére apácának adnak. Az ő menekülését, találkozásait, szerelmeit és Istenhez való viszonyát mesélik el a színpadon, azzal a természetességgel és intimitással, ami a Dollár Papa Gyermekei előadásaira jellemző.

A fesztivál teljes programja ITT található.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kultúra

Létay Dóra: “Egyenesen vitt az utam a színház felé” anna karenina

Létay Dóra: “Egyenesen vitt az utam a színház felé”

Kortalan dívák a Müpában koncert

Kortalan dívák a Müpában