Nyereményjáték 2016. december 16.

Játssz velünk és nyerj Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™ folyékony rúzst!

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™ folyékony rúzs - Vibráló színek találkozása a matt ajkakkal

Játssz velünk és nyerj Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™ folyékony rúzst!

A Revlon szeretné bemutatni 2016 legújabb, csábítóan matt, folyékony ajakrúzsát. Az ÚJ bársonyosan matt, HD technológiás Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™ folyékonyrúzs  viselete észrevehetetlen és hidratáló. Ne tegye ki ajkait  többé azoknak a matt rúzsoknak, melyek kiszárították. Ez a termék köszönhetően különleges formulájának a matt hatás ellenére is ápolja ajkait.

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™ folyékonyrúzs 100%-osan viaszmentes formulájának köszönhetően az élénk színek bársonyos érzettel párosulnak. A plüss, bársonyos applikátorának köszönhetően a felvitel hihetetlenül egyszerű.

7 nagyszerű árnyalatban és ellenálhatatlan vanÍlia és mango illatban kapható ez a termékcsalád.  Ki képes választani csak egyet ezek közül?

LEGFŐBB TULAJDONSÁGOK:

  • 100%-os viaszmentes formula, hd gél technológiával
  • ultrakönnyű viselet, matt finish
  • hidratáló formula
  • tökéletes fedés egy rétegben
  • ellenállhatatlan vanília és mango illat
  • bársonyos applikátor

A helyes megfejtést beküldők között 10 db Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™ folyékony rúzst sorsolunk ki!

Beküldési határidő: 2017. február 7., 10.00 óra

Sorsolás: 2017. február 8., 10.00 óra

A nyereményjáték időtartama: 2016. december 15-február 7. A nyerteseket email-ben értesítjük, a nyereményeket postai úton kézbesítjük. A játékban csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A nyereményjátékban való részvétellel a játékos automatikusan hozzájárul adatai a játékszervező Central Médiacsoport Zrt. általi kezeléséhez.

Kérdés

Melyik évben alapították a Revlon márkát?


*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kérünk, hogy minden adatot tölts ki és jelöld be, hogy elfogadod az MarieClaire.hu Nyereményjáték szabályzatát, mert csak így tudod elküldeni a kérdőívet! Sok sikert kívánunk!


Galéria