Bor, ínyencmenü, Hévíz

2014. november 26.
Hévíz talán télen a legizgalmasabb: lassan úszkálunk a meleg vízben, és jólesően nézegetjük a tó körül a jeges tájat. A Danubius Health Spa Resort pedig igényes borvacsorával szórakoztat.

Imét borestet tartanak a hévízi Danubius Health Spa Resortban. A szálloda Shakespeare szalonjában közel tíz éve rendszeresen rendeznek ínyencvacsorákat, és a fogásokat mindig neves borászatok kiváló boraihoz rendelik. Különböző pincészetekből, borgalériákból érkeznek szakértők – ezúttal a kéthelyi AX&AX tulajdonos-borásza, Thomas Achs ajánl és mesél az italokról az ételek felszolgálása közben. A menüt –olyan izgalmas tételekkel, mint a mediterrán zöldségnyárs, a ropogós salátacsokor füstölt libamellrőzsével vagy a gesztenyekrém forró meggyes csokival – a hotel konyhafőnöke, Pápai Lajos és csapata álmodja és valósítja meg.

A vacsora időpontja: 2014. november 28.

Információ és asztalfoglalás: 06.83.889.450 vagy heviz.restaurant@danubiushotels.com