5 csaj 5 program – #csajszombat nyári kiadás

2017. május 23.
Öten csajok kitaláltunk egy laza, szórakoztató, kreatív eseményt, nektek, csajoknak, amit elneveztünk #csajszombat-nak! A tavaszi kiadás nagyon jól sikerült, imádtátok a programokat, amikkel megleptünk titeket, de a nyári ha lehet még izgalmasabb és pezsgőbb lesz, már csak a helyszín miatt is...irány a szabadba!

Az 5 csaj

Kamocsay-Beh Mariann, a Bazsalikomos kert tulajdonosa, Szauer Judit Gasztro PR, Szabó Jucus gasztroblogger, Bánhidi Dóra a PandArte blog írója és Vass Nóra fotográfus.

Ahogy az ötlet született

Imádom böngészni az Instagramon a guszta reggelizős képeket, és amikor Judit készített egy ilyet, alá kommenteltem, hogy tarthatnánk egy közös reggelit egyszer, ahogy együtt készítjük el az álom zabkásás tálunkat, tele gyümölcsökkel. Jucusnak is tetszett az ötlet, és gyorsan meg is szervezte az első reggelinket, ahová még elhívtuk Mariannt és Nórit is.
Ahogy kicsit kiszabadultunk a hétköznapi rutinból, a munkáinkból, és a gyerek zsivajból, órákon keresztül csak beszélgettünk, miközben mindenki elkészítette a saját kis reggelijét. Annyira tetszett nekünk ez az alkalom, hogy többször megismételtük, közben pedig továbbgondoltuk a dolgot és kitaláltuk, hogy mi lenne, ha közösen szerveznénk egy olyan eseményt, ahol ti is részesei lehettek egy ilyen csajos élménynek. Így született meg a #csajszombat ötlete!
A tavaszi eseményről ezen a linken nézhettek meg egy igazán spontán, élő Facebook bejelentkezést.

5 CSAJ – 5 PROGRAM
#CSAJSZOMBAT – NYÁRI KIADÁS

Kamocsay-Beh Mariann – Bazsalikomos kert
Mariann ismét izgalmas finomságokkal érkezik! Kora reggel szedi majd a kertjükben a friss fűszernövényeket, hogy egy kis növényismeret és játék után egészséges frissítőket készíthessetek. Nem is akármibe: gyönyörű kulacsokat kaptok ajándékba tőlünk a My Equa jóvoltából! És ez még nem minden! Egyedi fűszervajakat is tudtok nála összeállítani, amit szép csomagolásban tudtok a nap végén hazavinni.
bazsalikomoskert.hu

Szauer Judit Gasztro Pr
Judit a mostani workshop alkalmával szuper tippeket ad majd nektek ahhoz, hogy hogyan tudtok szépséges képeket készíteni a social média felületeitekre. Sokan kérdezik tőle, hogy mi a titka a szépséges Instagram oldalának, nos ha mindent nem is, de azért sok-sok érdekességet megoszt majd veletek a rendezvényen! Izgalmas applikációk, fény és színbeállítások, legyen az egy ételfotó, hangulat, táj, vagy akár a workshopon frissen készített dolgaitok! Helyszínünk, a Kisvilla jóvoltából gyönyörű bútorlapokon fotózhattok és stylingolhattok majd kedvetekre.
www.szauerjudit.hu

Szabó Jucus, az 5hozzávaló bloggere
Jucus gasztroblogger a blogján olyan könnyen elkészíthető recepteket oszt meg, amelyekkel a főzés élménnyé válik, és bárki sikereket érhet el, mindegy milyen gyakorlott a konyhában. A nyári #csajszombaton egy igazán sokoldalú hozzávalóval, a leveles tésztával készül. Megmutatja Nektek, hogy hogyan formázhattok belőle csigát, batyut, lepényt, pitét, gyémántot, virágot vagy szélforgót. Elkészíthetitek a saját édes és sós változatotokat. Elleshetitek a zöldségek hajszálvékonyra szeletelésének és az eper hatékony pucolásnak trükkjét is. Meglepetésként pedig minden résztvevő egy dedikált példányt vihet majd haza Jucus első könyvéből, az „5 hozzávalós reggelik”ből.
www.5hozzavalo.blog.hu

Bánhidi Dóra a PandArte blog írója
Dóri már hat éve írja PandArte design blogját, mellette pedig rendszeresen szervez izgalmas kreatív workshopokat, ahol a résztvevők saját maguk is átélhetik, milyen érzés, ha valamit saját maguk készítenek el. Június 3-án vidám kiegészítőket készíthettek vele pólófonalból! Megmutatja nektek, hogyan lehet ebből az egyszerű anyagból látványos nyakláncot és karkötőt fonni, csavarni! Sok színnel készül, hogy mindenki megtalálja a kedvencét és megálmodhassa a kedvenc nyári kiegészítőit:) Kétféle fazonból is választhattok, amiket a képeken láthattok, de persze saját ötleteiteket is belevihetitek majd!
www.pandarte.blog.hu

Vass Nóra fotográfus
Két gyerkőc anyukájaként vezeti fotós vállalkozását, munkáit AppleHeart Photography néven ismerhetitek. A kismamától a nagymamáig, az újszülött kortól az esküvőig ott van, hogy megörökítse az egyszeri és megismételhetetlen pillanatokat. Közvetlen stílusa és jó humorérzéke nagy segítség az oldott pillanatok eléréséhez. Ez pedig elengedhetetlen hozzávalója a jó fényképeknek.

A nyári #csajszombat alkalmával ezúttal szabad téren, kihasználva a természetes fények adta fantasztikus lehetőségeket, zöld környezetben fog portré fotókat készíteni rólatok. A könnyed, nyárias hangulathoz pedig a Karcsi Papírboltja szépséges papírvirág koszorúi/hajpántjai lesznek segítségünkre. Összesen öt darab retusált portrét kaptok majd, melyet ti választhattok ki az elkészült fotók közül. És ahogy megszokhattátok, most is egy profi sminkes lesz segítségünkre abban, hogy a legjobb formátokat hozzátok a fotózás alkalmával.
www.appleheartphoto.com



HELYSZÍN
Ezúttal mindenképpen szerettünk volna egy hangulatos kinti helyen tartani a #csajszombatot, így esett a választásunk a Biatorbágyon található, mesés Kisvillára, ahol hatalmas kert vár minket! Ez a hely több, mint egy presszó hangulatos kerthelyiséggel. Több, mint egy kézműves-művészbolt a helyi és környékbeli alkotók munkáival. Inkább közösség, ahol kellemes órákat tudunk eltölteni a kulturális rendezvényeken, a kézműves foglalkozásokon, ahol inspirálódhatunk, feltöltődhetünk. A kávézóban kínált ételek, italok, a boltban kapható kézműves és iparművész termékek a zsámbéki medence termelőitől, manufaktúráiból, műhelyeiből származnak. Ti is ebből kaptok majd finom kóstolót az eseményen.

JELENTKEZÉS
Időpont:
2017. június 3. szombat
10:00-15:00
Helyszín:
Kisvilla, Biatorbágy, Szabadság út 74.
Jelentkezés:

Írj nekem a pandarteblog@gmail.com címre!

Mindenképp írd meg, hogy a három My Equa kulacsból, melyikbe szeretnéd majd elkészíteni Mariannal a frissítő üdítődet (barack színű, fehér arany kupakkal és mintákkal vagy a szürke tollas)

Részvételi díj: 29.000 Ft

A #csajszombat díja tartalmazza:

– az összes programon való részvételt
– a My Equa üveg kulacsodat
– Szabó Jucus „5 hozzávalós reggelik” receptkönyvét,
– a Karcsi Papírboltja jóvoltából gyönyörű papírvirágos fejdíszedet,
– a Kisvilla finom kávéit, üdítőit és apró falatkáit,
– valamint természetesen mindent hazavihetsz, amiket velünk készítesz ezen a napon.