Tervezők 2014. október 13.

CUKOVY

A jövő tavaszi–nyári szezonban minden eddiginél szabadabban szárnyalhatunk: bátran kombinálhatjuk a sportos és elegáns ruhadarabokat minimalista sziluettekkel.

 
«
1/10
»

CUKOVY – 2015. tavasz-nyár

Izgalmas, innovatív anyagok jellemzik a szezont. A világos tónusok, lágy kelmék kontrasztba állítása az újszerű textúrákkal továbbra is érdekes összhatást nyújt merevebb, modern szabásvonalakkal párosítva.

A kollekcióra a letisztult szabásvonalak, a szimmetria, a légies színvilág és a részletekkel szembeni érzékenység jellemző. Színei a fehér, az ekrü, az ezüst és a fekete. „Az inspirációt Yves Klein munkássága adta – mondja a tervező. – Leginkább a monokróm színhasználat és az a fajta letisztultság fogott meg, ahogy a kiállításait berendezte. Hatalmas, hófehér terekben levegősen elhelyezett alkotásai lenyűgözőek, vagy ahogy a női testet ecsetként használta, és óriási fehér vászonra festett velük. Amikor szivacsokat használt a kék festéséhez, akkor jött rá, hogy maguk a szivacsok is lehetnek önálló műtárgyak: szobrok vagy képek. Ezeknek a szivacsoknak a struktúráját idézi a ruháknál alkalmazott érdekes felületű lyukacsos textil."

KAPCSOLAT

ELÉRHETŐSÉG
Showroom – Bp. I., Várfok u. 1.

ÜZLET
My Day Collection Concept Store – Rózsakert Bevásárlóközpont, Bp. II., Gábor Áron u. 74–78/A


Galéria