Nagykoncertre készül a Magashegyi Underground

2014. július 29.
A Magashegyi Underground legnagyobb nyári koncertje egy modern audiovizuális élményt nyújt - augusztus 7-én a Budapest Parkban.

A Magashegyi Underground augusztus 7-i fellépése igazi nagykoncert lesz, amelyen egy komplex, modern műsorra számíthatunk. Nem csak a fülnek, de a szemnek is akad bőven csemege, a zenekar ugyanis új, több érzékre egyidejűleg ható látványtechnikával készül.

„Egy összetett előadással lépünk fel, a színpadon a képi világ nyelvére fordítva is megjelennek majd a történeteink, melyek a dalokkal összeforrva egy igazi audiovizuális élményt adnak reményeink szerint. Egy olyan szabadtéri eseményt tervezünk, mely egy estére a fesztivál hangulatból a nagykoncertek hangulatába visz” – mesélte Bocskor Bíborka, a zenekar énekesnője.

Az együttes ehhez a koncerthez folytatja kísérletezését új hangszerekkel, új hangszínekkel és enged az új inspirációknak is, így a dalok áthangszerelve, komplexebben szólalhatnak majd meg.
„Van pár dal, amelyek most újraéledtek bennünk és ezeket izgalmas átdolgozni, úgyhogy most a próbákon épp ezeknek a számoknak az új hangzásvilágán dolgozunk. A koncerten hallható lesz így például a Körmenet, a Megijedt lovakon és pár dal az első lemezről is” – tette hozzá Bíborka.

A Magashegyi Underground vendége a Carbovaris zenekar lesz. A koncert este hét órakor kezdődik a Budapest Parkban.