Hangolódj az őszre körömlakkokkal!

2014. szeptember 17. |

Az ősz beköszöntével nem csak a ruhatárunkat szeretjük az évszakhoz igazítani, hanem a sminkünket, sőt, akár a körmeinket is. Szépségbloggerünknél, Szandránál ilyenkor az élénk, nyárias, neonszíneket felváltják a letisztultabb, visszafogottabb, illetve sötétebb, mélyebb árnyalatok. Ma megmutja nektek a kedvenc őszi körömlakkjait.

Ősszel szívesen festem a körmeimet kicsit sápadtabb nude, vagy éppen szürkés, fátyolos, „fáradt” árnyalatokkal. Ezek a letisztult színek önmagukban is nagyon szépen mutatnak, de ha valaki unalmasnak tartja őket, akkor kombinálhatja őket más lakkokkal is.


A képen látható körömlakkok balról jobbra: Flormar Beauty Toys – BT04 Purr Cat, Golden Rose Rich Color – 102, Moyra Gel Look – 932 Caroline, Barry M Nail Paint – 115 Red Black, Catrice – 62 Must Have STEELetto, Golden Rose Jolly Jewels – 102

Főleg ilyenkor kerülnek elő nálam a lila különböző árnyalatai is: legyen az mély püspöklila, halvány piszkoslila, vagy éppen csillámló rózsaszínes lila, bármelyik jöhet. Ezen kívül előszeretettel nyúlok a hidegebb hónapokban a kék különböző variánsaihoz is.

Az évszak hangulatához nagyon jól illenek a sötét színek, nagy kedvenceim a már-már feketébe hajló, mély árnyalatok, legyen az bordó, kék, vagy éppen barna.

Ha pedig szeretnétek kicsit feldobni a manikűrötöket a szürkébb hónapokban, akkor díszítésként használjatok csillámos, glitteres fedőlakkot, vagy kiemelésként valamilyen csillogó árnyalatot csak az egyik körmön. De akár egy egyszerű mintát is festhettek, ahogyan a lenti képen is látható, esetleg készíthettek színes, csillogó francia manikűrt.

Ti milyen körömlakkokat használtok ősszel?

Szandra

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Szépség

Te helyesen tisztítod az arcodat? arctisztítás

Te helyesen tisztítod az arcodat?