Kivételes tehetségű énekesnő és színésznő, másfél éve pedig egy gyönyörű kisfiú édesanyja. Fotózásunkon volt alkalma egy picit belekóstolni az élet férfiasabb oldalába. Ahogy pózolt a kamera előtt, nem volt kétség: ő maga a rock’n’roll.

Ha férfi lennél, mi lenne a kedvenc ruhadarabod?

A bőrdzsekit nagyon szeretem, nőként is szívesen hordom. Férfiként a kényelmes viseleteket részesíteném előnyben, és biztosan lenne egy tökéletes szabású öltönyöm.

Ki a kedvenc magyar divatterveződ?

Mojzes Dóra, de ő január közepén Londonba költözött, így most keresem az utódját, mert a színpadi öltözékem a legfontosabb. Ami a hétköznapi viseletet illeti, nagyon tetszenek Konsánszky Dóra, Nanushka és a USE ruhái.

Ami nélkül nem lépsz utcára? 

Egy pici sminket mindig felteszek. Egy kevés alapozó, szempillaspirál, szájfény vagy rúzs sosem maradhat el.



És a gardróbod?

Sajnos nincs olyan gardróbom, amit a filmekben látni. Régi polgári családból származom, és örököltem pár gyönyörű szekrényt, ezektől nincs szívem megválni, így azokban tartom a ruháimat. Szeretem, ha rend van bennük, de a kisfiam mellett nincs mindig időm erre is ügyelni. A rendszerezési szisztémám pedig nagyon egyszerű: téli holmik, nyári holmik.

Cipők?

Szeretem a cipőket, de nem vagyok cipőbolond. Ha új lábbelit vásárolok, az az elsődleges szempont, hogy kényelmes legyen a színpadon. Sokat biciklizem, ezért rengeteg sportcipőm van, de imádom a csizmákat is, és van néhány középmagas sarkú cipőm is. Amit éppen hordok, azt előveszem, de nincs jól átlátható helye az összes párnak, ezért sokszor elfeledkezem néhány darabról, amik így két-három év múlva kerülnek csak elő.

Szerző: Máder Ági


Kapcsolódó bejegyzések:

Winkler Nóra: „Az autóm egy mozgó szekrény”

Demcsák Zsuzsa: „Szeretem mutatni a nőiességemet”

Szöllősi Györgyi: „A kislányom nem örülne, hogy férfinak lát”