Mád a Mákban

2013. február 20. |

Egyedülálló borok és különleges ízek táncát tapasztalhatják meg az ínyencek a Mák étteremben egy héten keresztül.

A tokaji borvidék borászaiból álló Mádi Kör a Mákban mutatkozik be február 20-án, csütörtökön. A Demeter, Szepsy, Orosz és Lenkey pincészetek boraihoz a Mák fiatal séfje, Tálas Kata készít exkluzív fogásokat, amelyeket egy héten át kóstolhatnak meg a vendégek. Tálas Kata hihetetlenül korán, 25 évesen dolgozhatott a Michelin csillagos séf, Heston Blumenthal éttermében, a Hind’s Head-ben.

Ezúttal a tokaji területre leginkább jellemző borok, az Aszú, a Szamorodni, a száraz Furmint köré építi a fogásokat és azok zamatához igazítja a precízen megtervezett ízeket: „Friss és minőségi alapanyagokból álmodtuk meg az exkluzív menüsort. A tervezés zsinórmértéke az volt, hogy a világ egyik leghíresebb borvidékéről származó tételeknek méltó kíséretet biztosítsunk.”

Még több Blog

Indul az 1 óra jóga Johannával Facebook-oldalunkon ingyenes jóga

Indul az 1 óra jóga Johannával Facebook-oldalunkon

Megjelent a decemberi Marie Claire címlap

Megjelent a decemberi Marie Claire

Megjelent a novemberi Marie Claire! beauty extra

Megjelent a novemberi Marie Claire!