Mád a Mákban

2013. február 20. |

Egyedülálló borok és különleges ízek táncát tapasztalhatják meg az ínyencek a Mák étteremben egy héten keresztül.

A tokaji borvidék borászaiból álló Mádi Kör a Mákban mutatkozik be február 20-án, csütörtökön. A Demeter, Szepsy, Orosz és Lenkey pincészetek boraihoz a Mák fiatal séfje, Tálas Kata készít exkluzív fogásokat, amelyeket egy héten át kóstolhatnak meg a vendégek. Tálas Kata hihetetlenül korán, 25 évesen dolgozhatott a Michelin csillagos séf, Heston Blumenthal éttermében, a Hind’s Head-ben.

Ezúttal a tokaji területre leginkább jellemző borok, az Aszú, a Szamorodni, a száraz Furmint köré építi a fogásokat és azok zamatához igazítja a precízen megtervezett ízeket: „Friss és minőségi alapanyagokból álmodtuk meg az exkluzív menüsort. A tervezés zsinórmértéke az volt, hogy a világ egyik leghíresebb borvidékéről származó tételeknek méltó kíséretet biztosítsunk.”

Még több Blog

Drónnal fotózni – interjú Radisics Milánnal drónfotózás

Drónnal fotózni – interjú Radisics Milánnal

Így készült: Winkler Nóra egy új élet kezdetén drón

Így készült: Winkler Nóra egy új élet kezdetén

Megjelent a júliusi–augusztusi Marie Claire címlap

Megjelent a júliusi–augusztusi Marie Claire