Szupermodellek, hírességek és sok meglepetés a MOSCHINO és a H&M divatbemutatóján

2018. október 30.
Jackson, Frances Bean Cobain és Miles Richie is a vendégek között voltak a MOSCHINO [tv] H&M New Yorkban megrendezett show-ján és az azt követő partin. A H&M és a MOSCHINO kreatív igazgatója, Jeremy Scott hírességeket, a nemzetközi média képviselőit és influencereket hívott meg a Times Square-t idéző, óriásplakátokkal teli kifutóra.

A modellek között voltak a Hadid testvérek, a show-t pedig a legendás szupermodell, Naomi Campbell zárta. A divatbemutató első sorában Kiersey Clemons, Leigh Lezark, Coco Rocha és Bebe Rexha ült, akik a MOSCHINO [tv] H&M kollekció darabjait viselték. A kifutóra a modellek egy, a régi New York-i musicaleket idéző utcajelenetre emlékeztető lépcsősoron léptek be. A kifutó egy utcára hasonlított, ami arra utalt, ahol Jeremy a legjobban szereti látni az általa tervezett darabokat.

3 fotó megtekintése

“A MOSCHINO [tv] H&M kollekció egy ajándék a rajongóimnak, amiben igyekeztem nekik a MOSCHINO legjavát nyújtani. Megpróbáltam mindent beletenni, amit tőlem várnának: az utcai hangulattal teli rajzfilmszerű divatot, megfűszerezve egy jó adag csillogó hiphop töltettel, ami meghatározza a MOSCHINO márkát” – mondta Jeremy Scott, a MOSCHINO kreatív igazgatója.

A show-ra a modellek sminkjét a legendás Pat McGrath készítette, aki a H&M szépségápolási termékeit használta. Hogy egyezzen a kollekció stílusával, a sminkek erősek és csillogóak voltak, hangsúlyos tusvonallal és ragyogó arcbőrrel.

Amint Jeremy meghajolt a közönség előtt a kifutón, az óriásplakátok, amik a kifutót körülvették, felemelkedtek és felfedték az est meglepetését, a Grammy-díjas producert és művészt, DJ Diplot, aki az esti partit elindította. A show után megnyílt a MOSCHINO [tv] H&M pop-up boltja is, ahol a vendégek az elsők között vehették meg a kedvenc darabjaikat a kollekcióból.

A MOSCHINO [tv] H&M kollekció november 8-án kerül a kiválasztott üzletekben, itthon a Váci1-es H&M-be, valamint elérhető lesz online a hm.com-on is.