Vérvörös inget mindenkinek!

2019. január 13.
Legyen szó a közelgő Valentin-napról, de akár egy üzleti tárgyalásról is, ezek a vörös blúzok garantáltan megdobbantják a szíveket.

A fehér blúz az, ami egészen biztosan mindenki szekrényében megtalálható és végigkísér minket az egész életünkön. Alapdarab, amelyhez megnyugtatóan nyúlunk, ha „meg kell jelenni”: legyen szó fiatalon vizsgáról, később állásinterjúról, majd megbeszélésekről, tárgyalásokról, vagy olyan alkalmakról, ahol kell az a plusz, az a hétköznapitól eltérő elegancia.

A 2016-ban, Kijevben alapított [shirt stories] márka az ingek-blúzok mestere: egy monobrand, vagyis egy terméktípusra fókuszáló márka, amely a végtelenségig tökéletesíti azt az egy terméket. Esetükben a már-már unásig ismételt, jó öreg fehér blúz volt a kiindulási pont. Figyelemfelkeltő avantgárd darabokkal feszegetik a határokat és törik össze bennünk a fehér blúz már szinte unalmas korábbi képét. A márka farabjai úgy maradnak klasszikusak, hogy elődeikhez hasonlóan a ruhatárunk alapját képezik, ám igencsak felborzolják azt és mindenki megtalálja az ízlésének, testalkatának legmegfelelőbbet.

Ennek a vérvörös kapszulakollekciónak az apropóját esetünkben a Valentin-nap adja, ám ezek a darabok az év többi napján is megállják a helyüket. Kézzel készülnek, csúcsminőségű vörös pamutból avantgárd és dekonstruktív szabásokkal: ha valamiben, ebben nem maradsz észrevétlen, miközben az irodai gardróbod, vagy egy-egy elegánsabb eseménynél, bulinál ez lesz az a darab, amelyik a legjobb barátoddá válik majd.

A hat különböző modell, látványos masnikkal, szexi fűzőre utaló megoldásokkal és hullámzó részletek forgatják fel fenekestül azt, amit a klasszikus blúzokról eddig gondoltunk.

Még több képért kattints a galériára – érdemes!

16 fotó megtekintése

fotó: Vitalik Melnikov

stylist: Olesya Romanova

smink: Marina Samoylova

modell: Yevheniia Styskun