Nyári alakformáló övtrendek

2019. június 11.
Az öv már régen nem csak a praktikusság szempontjából fontos tartozéka az outfitünknek: mostanra már kiegészítőként, díszként is éppen olyan lényeges funkciója van, mint nadrágtartóként.

 A szezonban ismét rengeteg verzió között válogathatunk övfronton. Ne csak vastagságát és hosszúságát illetően, hanem színei, mintái, textúrája, anyaga, díszei és lógói terén is számtalan fajta övet mixelhetünk. Sőt, ma már az sem meglepetés, ha az ember nem a bújtatóban viseli, hanem a ruhájának, zakójának vagy a kabátjának kívülről lesz az éke az öv. 

Remek választás az is, ha a ruhánkkal megegyező anyagú övet tekerünk maguk köré, hiszen a monokróm harmónia tökéletessé teheti megjelenésünket. De abban az esetben sem kell megrémülnünk, ha nem akarunk válltáskát vagy kézitáskát viselni, hiszen már könnyedén csúsztathatunk a szíjra egy retikült, aminek az eredménye egy vagány övtáska lesz.

A stílusok keverédésével pedig az övek esetében is az a helyzet, mint a ruhadarabok kombinálásánál: szinte megköveteli egy romantikus ruha, hogy olykor vagányságát és sportos oldalát is előcsalogassák. Hosszúságot illetően egyáltalán nem probléma, ha nem a megfelelő méret kerül a birtokunkba, hiszen, egy duplán vagy többször körbetekert darab szintén rögtön más küllemet kölcsönöz egy-egy ruhának.

A  keskeny derékkal rendelkezőknek kecsességet ad a passzosabb öv – legyen az testhez simuló vagy bővebb fazonú ruha köré tekerve. Akinek viszont az alakformálás a célja, annak szintén tökéletes választás egy domborulatokat előcsalogató derékszíj, mely pillanatok alatt homokórát formál a testünkből. 

10 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest