Lázadó menyasszonyok a Daalarna új kollekciójában

2021. május 25.
Az új MIRROR kollekcióval Benes Anita egy igazi haute couture kollekciót álmodott meg a romantikus lelkű, ámde ízig-vérig 21. századi menyasszonyok számára, akik nem riadnak meg a merészebb, lázadóbb megoldásoktól sem. A kampányképek után most az új Daalarna MIRROR kollekció lookbook fotóit is megmutatjuk nektek.

Az esküvői ruhákban a klasszikus hercegnős stílust ötvözik a Daalarnára jellemző modern, letisztult, finoman nőies vonallal. Vonalvezetésben a látványos megoldások (királynői volumenek, lecsatolható uszályok és kettő az egyben stílusú, átalakítható ruhák), anyaghasználatban a barokk-rokokó kastélyhoz illő pompa és a túldíszítettség, az alapanyagokban pedig a karakteres, arisztokratikus színek (például az arany és a rózsaszín, zöld, lila árnyalatok), valamint a nemes drapériák dominálnak.

A csipkedíszítések meghatározó motívumai a különféle indák, levelek, girlandok és háromdimenziós megoldások. Ez a különleges motívumvilág ihlette a limoges-i porcelánból készült fejdíszeket is, amelyeket Nagy Adrien, a Rienne Bride ékszertervezője álmodott meg a kollekcióhoz.

A hercegnős, nagy szoknyás megoldások és a klasszikus A-vonalú ruhák mellett helyet kap a kollekcióban a sellő fazon és a visszafogottabb, minimalistább vonalvezetés is, hogy mindenki megtalálhassa a személyiségéhez legközelebb álló stílust.

12 fotó megtekintése

Fotó: Papp Éva & Schneider Zoltán

Haj & smink: Kiss Csilla

Modellek: Nagy Berta, Dobár Zita, Serdián Manna / Attractive Models, Csajági Fanni / Icon Models

Helyszín: Esterházy-Kastély, Fertőd, Festetics Palota, Budapest

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!