Perwoll Fotópályázat

A Perwoll bemutatja:

Az Év Fiatal Divattervezője pályázat

 

Piros és fekete

Az örök klasszikus színkombináció, az árnyalatok feltűnő kontrasztja, amelynek viselete ellenállhatatlanná varázsolja a nőt. A fekete szigorúsága és a piros érzékisége extravagáns összképet alkot, és ha mindehhez egy különleges szabásvonal is társul, a ruha és viselője nem marad észrevétlen. Tervezd meg és készítsd el az idei szezon legizgalmasabb alkalmi ruhadarabját a piros és a fekete szín jegyében, fotózd le, és küldd el nekünk a képet!

Pályázz te is!

Jelentkezz a Marie Claire Magazin és a Perwoll közös pályázatára saját ruhakreációddal, és legyél te 2018 felfedezettje, az év fiatal divattervezője!

Minden pályázótól a már elkészített kreáció fotóját várjuk. A zsűri a legtökéletesebb, legizgalmasabb, a Marie Claire nő számára hordható darabokat díjazza. Pályázni egy ruhával/öltözékkel lehet. A részletes pályázati kiírást keresd a marieclaire.hu oldalon.

Díjak*:

  • Szakmai díj: 150.000 Ft, azaz százötvenezer forint
  • Perwoll-különdíj: 150.000 Ft, azaz százötvenezer forint
  • A pályázat beküldésének határideje: 2018. október 1., éjfél.

A pályamunkák közül szakmai zsűri választja ki a legjobb 25 kreációt, amelyek a Marie Claire Fashion Daysen is láthatóak lesznek a kifutón. A nyerteseket és az általuk kreált öltözékeket bemutatjuk a magazinban is. A díjak átadására a Marie Claire Fashion Daysen kerül sor 2018. november 16-18 között.

­*A meghirdetett összeg bruttóban értendő, a pályázat nyerteseinek a hatályos jogszabályokban foglaltaknak megfelelően megállapított személyijövedelemadó-előleggel csökkentett összeg kerül kifizetésre.


Pályázó adatai


Fénykép


Regisztráció befejezése