Mit esznek a modellek? – Lovas Anna, a júniusi címlapmodellünk

2018. május 10.
Tényleg csak üres salátalevelek kerülnek a modellek tányérjára vagy a sztereotípiákkal ellentétben néha ők is megesznek egy szaftos hamburgert vagy két marék töpörtyűt? Ezúttal júniusi címlapmodellünk, Lovas Anna mutatja meg egy napi étkezését.

Sziasztok, Lovas Anna vagyok, modell.

14 éves korom óta, 7 éven keresztül vegetáriánus voltam, majd ezután lassacskán ismét visszaszoktam a húsra, de azt be kell vallanom, hogy a húsételek a mai napig nem tartoznak a kedvenceim közé. Sajnos nagyon hajlamos vagyok a hízásra, és amint úgy érzem, hogy nem kell diétáznom, azonnal húsmentes, hízlaló ételeket kezdek magamhoz venni.

A munkámból kifolyólag természetesen nekem jobban oda kell figyelnem az alakomra, de szerencsére kiváló edzővel dolgozom együtt, aki segít nekem, ha úgy érzem, elszaladt velem a ló. Egy héten 5 alkalommal szoktunk edzeni.

A reggelim: a napot natúr zabkásával kezdem általában (-mily meglepő), ezt szoktam felturbózni egy kis fehérjével, vagy édesítővel, millió gyümölccsel. Amit nagyon szeretek még reggelire fogyasztani, az a tojás, bármilyen formában. Általában vegan nyers kenyérrel és avokádóval teszem teljessé és tápanyagban gazdaggá a tojásos reggeliket. E mellett szeretem nagyon a turmixokat is: a zöld turmix nem hiányozhat a napi rutinomból, de imádom a frissen facsart narancslevet is.

4 fotó megtekintése

Ebédre a sztenderd a natúr csirke vagy a tonhal, amihez 30 gramm párolt rizst szoktam kimérve fogyasztani.

Viszont ha nem kell diétáznom, akkor szeretek kísérletezni is, saját magam szívesen sütök-főzök, kísérletezek az alapanyagokkal. Azért is, mert elég kevés ételt szeretek, ezen viszont kifejezett változtatni szeretnék. A kedvenceim közül azonban bármi jöhet! Ilyen például a kecskesajtos rizottó, a krumpli, a rizibizi, a rántott hús, a rántott sajt, és a rántott gomba, – a legegyszerűbb ételek.

A tabule salátát sem hagynám ki a felsorolásból, a falafellel együtt. A tabulét bulgur nélkül szerencsére még a szigorúbb diéta közben is bármilyen mennyiségben bűntetlenül lehet enni.

4 fotó megtekintése

Vacsorára szintén nagyon egyszerű ételeket szoktam fogyasztani, általában a tonhalat választom egy jó adag magvas salátával.

2 fotó megtekintése

Ha viszont nyaralásról van szó, nem vonom meg magamtól a kulináris élvezeteket: akkor természetesen csak élvezem a jobbnál jobb ízeket. Nézzétek például ezt a gyönyörű olasz pizzát! 🙂