Mit esznek a modellek? – Jónás Réka

2018. június 08.
Tényleg csak üres salátalevelek kerülnek a modellek tányérjára vagy a sztereotípiákkal ellentétben néha ők is megesznek egy szaftos hamburgert vagy két marék töpörtyűt? Ezúttal a gyönyörű Jónás Réka kajanaplójába tekinthetünk be.

Sziasztok, Jónás Réka vagyok, a Visage Management modellje.

Tudni kell, hogy mielőtt elkezdtem a modellkedést, az étkezésem nagyon egészségtelen volt, mindent ettem mindennel. A rengeteg csokoládé, sütemény és társai:  el sem merném mondani, milyen adagokat ettem meg ezekből! De a modell szakma megköveteli az adott méreteket, és persze a bőrünknek is nagyon szépnek kell lennie,  így változtattam az étkezési szokásaimon.

A reggeli számomra nagyon fontos, hiszen ez adja meg a kellő energiát a nap megkezdéséhez. Elsőként mindig megiszok egy pohár citromos vizet, ami beindítja az emésztésemet.  Ha édeset kívánok, akkor zabkását, proteinpalacsintát eszek sok-sok gyümölccsel, de ha épp nem édesre vágyom, akkor a tojás jöhet mindenféle formában. Általában teljes kiőrlésű kenyérrel és zöldségekkel fogyasztom. Ha rohanós a reggelem, akkor egy gyors turmixot készítek – kedvencem a spenót + sárgarépa + alma kombó. Nem lehet vele mellélőni!

5 fotó megtekintése

 

Az ebédem csirkemell vagy hal szokott lenni, amihez köretként párolt zöldségeket, édesburgonyát vagy bulgurt készítek. És hétvégente elmaradhatatlan anyukám isteni finom húslevese is, főtt csirkehússal és zöldségekkel (persze csak tészta nélkül ! ).

3 fotó megtekintése

A vacsorára sosem fordítok akkora figyelmet, ez mindig valami egyszerű. Általában tonhalsalátát fogyasztok, vagy csirkemellsalátát.

2 fotó megtekintése

Az étkezések között gyümölcsöt, olajos magvakat (mandula, kesudió, dió) , puffasztott rizsszeleteket, zsírszegény túrót szoktam enni.  Ha éppen megyek valahová, ezek mindig megtalálhatók a táskámban.

3 fotó megtekintése

Arra hogy az étkezésre nagyon odafigyelek, mellette fontosak az edzések is, aminek a végét mindig egy fehérje turmixszal zárom.

És ne feledjétek, nagyon fontos a folyadékbevitel! Nem csak nyáron, a nagy melegben, hanem mindig. Én személy szerint igyekszem minden nap 2-3 liter vizet meginni. Frissítőként nagyon szeretem még a kókuszvizet is, isteni finom 😊 .