Hogyan működik?

MINDENT A KIHÍVÁSRÓL

A MARIE CLAIRE CÉLJA

Már kacérkodtál azzal, hogy zöld életmódra válts, de a kivitelezés mind ez idáig váratott magára? Most megadjuk a kezdő lendületet a változtatáshoz! Szeptember 1. és 30. között a Marie Claire szeptemberi számának ökomelléklethez kapcsolódva fut a Marie Claire Go Green! kihívás, amely arra buzdít Téged, Marie Claire-olvasót, hogy négy hét alatt négyféle területen vigyél ökotudatos változásokat az életedbe. A kihíváshoz az utolsó hétig csatlakozhatsz, egy héten egy kihívást próbálhatsz meg teljesíteni, majd az adott hét végén önbevallással értékelheted a saját eredményeidet. Ha valamelyik kihívás nem sikerült, ne csüggedj, a hónap tapasztalatait kamatoztathatod a későbbiekben is – hiszen nem kisebb a tét, mint a bolygónk védelme!

A KIHÍVÁS MENETE

A hónap végén a legaktívabb felhasználók között kisorsolunk három környezettudatos főnyereményt, illetve minden regisztrált játékos között 25 db Nespresso és 50 db The Body Shop zöld nyereményt is. Minden egyes kihívás teljesítésért 3 pont jár, és minél több pontot gyűjtesz, annál több esélyed lesz a főnyereményre.

A teljesítésre váró kihívásokról (műanyagmentesség, energiatakarékosság, tudatos vásárlás, zöld háztartás) részletes leírást, segítő praktikus tippeket és további ökotartalmakat is olvashatsz a marieclaire.hu-n, ahová a kihívás felületéről is át tudsz kattintani. A kihíváshoz hazai sztárok, influencerek, a marieclaire.hu mikroinfluencerei és bloggerei is kapcsolódnak, hogy vezessék a részt vevők kezét a zöld úton. Ha mindez nem lenne elég motiváló, akkor csatlakozz a Go Green! Marie Claire zárt Facebook-csoporthoz, és oszd meg a többiekkel az életmódváltással kapcsolatos nehézségeidet, örömeidet.