Ritkán látott képek az 54 évesen elhunyt Lisa Marie Presley budapesti látogatásáról

2023. január 13.
A januárban elhunyt Lisa Marie Presley még a 90-es években látogatott hazánkba, ám csak ritkán kerülnek elő fotók erről az időszakról.

Annyi tragédia övezte az 54 éves korában elhunyt Lisa Marie Presley életét, amelyet kevés ember képes elviselni. Mintha már a születésekor megpecsételődött volna a sorsa. Igen fiatalon elveszítette édesapját, majd egyik rossz párkapcsolatból a másikba menekült, miközben igyekezett sikeres énekesnő lenni.

Lisa Marie Presley énekel

Lisa Marie Presley

Ám hiába minden próbálkozás, mindenki csak Elvis Presley lányaként beszélt róla, kapcsolatai pedig sorra tönkrementek. Első férjéhez még 1988-ban ment hozzá. Tőle, vagyis Danny Keough-tól született két idősebb gyermeke. Válásuk után alig 20 nappal mondta ki az igent Michael Jacksonnak, akivel Budapesten is járt. Kapcsolatukat sokan csak PR-fogásnak tartották, és hamar vége is lett. Harmadik férje a színész Nicolas Cage volt, de a vele kötött eskü sem bírta tovább két évnél. Negyedik és egyben utolsó házastársa Michael Lockwood, két kisebb gyermekének az édesapja volt. Házasságuk viharosan ért véget, miután a férfit pedofíliával vádolták meg.

Michael Jackson és Lisa Marie Presley Budapesten

Michael Jackson és Lisa Marie Presley Budapesten

Michael Jackson és Lisa Marie Presley Budapesten

Michael Jackson és Lisa Marie Presley Budapesten

Lisa Marie négy gyermek édesanyja volt. Két évvel ezelőtt azonban végérvényesen megtört az élete, amikor egyetlen fia, Benjamin öngyilkos lett. „Örökké gyászolom és gyászolni is fogom a fiamat. Ez az iszonyatos gyász, amin keresztülmentem, végérvényesen összetörte a szívemet és a lelkemet. A másik három gyermekemen kívül már másra nem fordítok időt és figyelmet” – írta Instagram-oldalán Lisa Marie 2022 nyarán.

Most három lánya és idős édesanyja gyászolja a január 13-án elhunyt Lisa Marie-t.

Ilyen volt Lisa Marie Presley élete képekben. (Lapozd át a galériánkat!)

Lisa Marie Presley babaként
10 fotó megtekintése