Eddie Murphy és Simone Biles is érkezik júliusban a Netflixre

2024. június 27.
Érkezik az Eddie Murphy-sorozat várva várt folytatása, de Simone Biles és izgalmas dokusorozatok is helyet kapnak a Netflix felületén a nyár második hónapjában.
Eddie Murphy és Simone Biles is érkezik júliusban a Netflixre
  • Sport, zene, megoldatlan és rejtélyes ügyek is érkeznek a Netflix júliusi kínálatába, illetve Eddie Murphy és Simone Biles is feltűnik majd a képernyőn.
  • A Szex és New York netflixes premiere után valószínűleg a Lost lesz a legújabb előző generációs sorozat, ami berántja a fiatalokat.
  • Mutatjuk a Netflix 2024. júliusi legizgalmasabb premiereit.

Javában tart a nyár, és ezzel együtt frissülnek a Netflix újdonságai is. A streaming platform több régóta futó műsora is új évadokat kap, köztük az Emmy-díjra jelölt Cobra Kai, a Too Hot to Handle című randisorozat, a spanyol nyelvű tini szappanopera, az Elite és a valódi bűnözés legzavarosabb eseteit bemutató Megoldatlan rejtélyek is folytatással érkezik.

Ami pedig az igaz történeten alapuló műsorokat illeti, új dokumentumfilmek izgalmas sora várható a Netflix kínálatában. A Skywalkers: A Love Story egy vakmerő házaspár romantikus életét mutatja be, akik beutazzák a világot, és bejárják a világ legmagasabb épületeit. Lou Perlman, a ’90-es évekbeli zenekarok, például a Backstreet Boys és az N’SYNC mögött álló zenemágnás történetét a Dirty Pop: The Boy Band Scam című dokumentumfilmben dolgozzák fel. A 2024-es párizsi olimpia előtt pedig egy Simone Bilesről szóló projekttel ássa magát a Netflix mélyebbre a sport világában.

Netflix-premierek 2024. július:

1. Lost (1-6. évad)

Ahogyan a Szex és New York netflixes megjelenése is felcsigázta egy fiatalabb generáció diskurzusát, akinek korábban még nem volt szerencséje megtapasztalni a műsort, hasonló fogadtatásra számíthat a Lost is. A 2004 őszén bemutatott, hat évadon át tartó Emmy-díjas ABC-dráma megosztó fináléja óta folyamatos vitaalapot szolgáltat a rajongóknak. Ráadásul olyan sztárokkal ismertette meg a szélesebb tévéközönséget, mint Evangeline Lilly, Daniel Dae Kim, Ian Somerhalder és talán a legfontosabb showrunner, Damon Lindelof – aki azóta a Watchment és a Hátrahagyottakat is készítette. Mind a 121 epizód július 1-jén kerül fel a streaming platform felületére.

2. Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley

40 éve, hogy Eddie Murphy debütált az 1984-es Beverly Hills-i zsaruban a rettenthetetlen Axel Foley-vel. Évtizedekkel később a vígjátékóriás összeáll régi és új kollégáival, hogy elhozzák nekünk az akcióvígjáték-sorozat negyedik filmjét, ami július 3-án debütál a Netflixen.

3. Simone Biles Rising

A 2020-as tokiói játékoktól való visszalépése után a várva várt olimpiai visszatérése előtt minden idők legeredményesebb tornásza beengedi a nézőket az edzési folyamatába. A rekordszámú, 37 olimpiai és világbajnoki érmet birtokló Biles a kétrészes sorozatban házasélete, a közvélemény nyomása és a közelgő verseny között próbál egyensúlyozni. Ahogy az év elején elmondta a Vanity Fairnek: „Szerintem mindenki híres akar lenni, aztán amikor ez megtörténik, majdnem falba ütközik, és identitásválságon megy keresztül. Arra gondol, hogy fel vagyok készülve erre? Miért kívántam ezt?” A Simone Biles Rising epizódját július 17-én mutatják be.

4. Skywalkers: A Love Story

A moszkvai Angela Nikolau és Ivan Beerkus azzal építettek karriert, hogy megmászták a világ legmagasabb épületeit. Mászásaik technikailag gyakran birtokháborításnak minősülnek, és csupán minimális óvintézkedéssel mutatják be veszélyes hobbijukat, vagy egyáltalán nem is vetnek be semmilyen előzetes intézkedést a biztonságuk érdekében. A szokatlan szenvedélyük és a szerelmük áll a Skywalkers – A Love Story középpontjában, amit július 19-től streamelhetünk a Netflix felületén.

5. Megoldatlan rejtélyek

Azóta, hogy a Netflix 2020-ban feltámasztotta, a Megoldatlan rejtélyek négy évadnyi rejtélyes esetet tárt fel előttünk. A legújabb részek egy eredeti, 15 évados tévésorozatot követnek, így július 31-től ismét felpumpálhatjuk a vérnyomásunkat a legkülönösebb megoldatlan rejtélyekkel.

Forrás: Variety Fotó: IMDB