5 kérdés, amit sose tégy fel az első randin

2018. november 24. |

Az első randi ismerkedős beszélgetése mindig ingoványos talaj, épp ezért jobban jársz, ha messziről elkerülöd ezeket a kérdéseket.


Fotó: Unsplash.com

“Hogyhogy még mindig szingli vagy?”

Ezt még bóknak is lehetne szánni, azonban elég rosszul veszi ki magát: könnyen azt sugallhatjuk, hogy gyanúsnak tartjuk szingliségét és biztosan valami baj van vele, hogy még mindig egyedülálló. Valószínűleg nekünk sem esne jól ez a kérdés tőle.

“Hogy ért véget az előző kapcsolatod?”

Persze, ez fontos téma lehet, de talán nem rögtön az első alkalommal. Az első randi az ismerkedésről szól és persze arról, hogy jól érezzük magunkat együtt, felesleges bedobni egy ilyen potenciálisan nyomasztó témát. Ráadásul ha az előző kapcsolat valamiért kínosan zárult, a másik zavarban érezheti magát, mi pedig talán tévesen ítéljük meg volt szerelme miatt.

“Mennyit keresel?”

Elég egyértelmű, miért nem szerencsés ez a kérdés. Remélhetőleg senki sem szeretne annyira anyagiasnak tűnni, hogy az első randin bedobja.

“Te mit vársz ettől a kapcsolattól?”

Lehet, hogy szeretnénk tudni, hová tart a viszony, de az első randin nekiszegezni a másiknak felesleges és valószínűleg eléggé káros is. Legyünk türelmesek és inkább várjuk meg, hova fog kifutni a dolog, ami az elején még úgyis nagyon friss és képlékeny.

“Szerinted szép vagyok?”

A saját külsőnkre vonatkozó kérdések azt sugallhatják, hogy elégedetlenek vagyunk magunkkal, és állandóan a másiktól várjuk a megerősítést. Nyilván azért ül ott az illető, mert vonzónak talál minket, szóval felesleges ezt folyamatosan számonkérni rajta.

Szólj hozzá te is!

Még több Lélek

„Ha a problémákat kezelik, utána jön a baba. De nem jött” babavárás

„Ha a problémákat kezelik, utána jön a baba. De nem jött”