Kapcsolódjunk újra az otthonunkkal! – ebben segít a Printa

2020. július 05.
A Printa legújabb kollekciója a karanténidőszakban fogant: az otthonunkkal és a természettel való újrakapcsolódást ezúttal is stílusos módon közvetíti az ökotudatos magyar brand.

A nyári HERBS kapszulakollekció ötlete az utóbbi otthonülős időszakban fogalmazódott meg. Általában nem töltünk olyan sok időt otthon, hogy ennyit foglalkozzunk a minket körülvevő térrel. Újra kellett építeni a kapcsolatot saját otthonunkkal. A kimozdulást hónapokig az jelentette, hogy megittunk egy teát a teraszon vagy a gangon, pepecseltünk a növényeink között a balkonon vagy a kertben. Az idei tavaszon sokkal többet kertészkedtünk, ültettünk, mint valaha. Sokan először fogtunk kenyérsütésbe, vagy megfőztük az első levesünket.  Ezzel a kollekcióval, ezt az újra felfedezést szeretnék megünnepelni, és megadni otthonunknak és kertünknek mindazt a figyelmet és törődést, amit megérdemelnek.

A mintákat és a színeket a föld és a fűszernövények inspirálták. A rozmaringot, a zsályát, a bazsalikomot, a mentát és a kakukkfüvet elnagyolt, majdnem absztrakt vonalas rajzokban fedezhetjük fel grafikákon, párnahuzatokon, ruhákon. A konyhában a len tányéralátétek, a szalvéták és a waffle konyharuhák egészítik ki a terítéket, főzés közben pedig a pamut/len rozmaringmintás kötény teremti meg a hangulatot. A pamut waffle anyagból nagyméretű plédek is készültek, amelyek fürdőlepedőként, ágytakaróként vagy kirándulós plédként is funkcionálhatnak. A zero waste elkötelezett híveinek a gyönyörű mintájú, nagy méretű tiszta len shoppereket ajánljuk.

A kert és a szabad levegő szerelmeseinek tervezték a kerti zsebes övet és az erős, nagy karimás jutapamut kalapot. Ezeket a darabokat a Plant lady és HERBS graffiti mintás biopamut póló teszi teljessé.

A ruháik eddig is a kényelemről voltak híresek, most vásárlóik kedvenceit új színben és HERBS mintával felfrissítve készítették el. A minta nélküli darabokat is szintén a természet, otthon ihlette, ezek HERBS Pure néven találhatóak a webshopban és az üzletükben.

26 fotó megtekintése