SAPI új ékszerkollekciójában a turmalint ünnepli

2020. szeptember 24.
SAPI új ékszerkollekciójának főszereplője a turmalin. A tervezőtől megszokott, természet ihlette növényi motívumok mellett csepp alakú drágakövek jelennek meg az ékszerekben.

Az igézően színes kőcseppeket ezüsttel és arannyal kombinálja, a tárgyak formavilágát pedig a növények rügyezése ihlette. A folyamatos változást és az új lehetőségeket szimbolizáló kollekció minden darabja egyedi, kézzel készült alkotás.

A SAPI márkának fontos a fenntarthatóság: az ökotudatosság jegyében egy tízdarabos mintakollekció készült, amely alapján rendelésre készülnek további ékszerek, a drágaköveket etikusan bányásszák, konfliktusmentes területről származnak, és egy magyar kőcsiszoló csiszolja őket cseppformájúra.

A turmalin rengeteg színben megtalálható, a hiedelem szerint azért, mert a szivárványok mentén nőnek. Éppen ezért a magyar márka a turmalin hideg árnyalatait ezüstbe, a meleg árnyalatú köveket pedig sárgaaranyba foglalja: mivel nincs két egyforma kő, minden Tourmaline Drops ékszer más.

16 fotó megtekintése

A kollekció kizárólag a SISKO STUDIO-ban tekinthető meg, darabjai már rendelhetőek az alábbi email címen: sapiszilagyi@gmail.com
Fotó:
Lakatos Péter

Olvass tovább!