2016. május 02. | marieclaire.hu

Pöttyös körmök és matt rúzs

Ano-makeup makeup, vagyis a láthatatlan smink csillaga leáldozóban van: idén tavasszal a tökéletes arcbőr matt ajkakkal és extrém, mintás körmökkel hódít. A MOM Park Douglas szépségtanácsadójától lestük el a legújabb irányzatokat.

Nem lehet elégszer ismételni, hogy a tökéletes smink a hibátlan alapozásnál kezdődik. Ennek eléréséhez egy kompakt alapozó remek választás: a párnás kialakításnak köszönhetően gyerekjáték felvinni, pillekönnyű textúrája pedig a legmelegebb napokon is kellemes viseletet és üde arcbőrt biztosít. A highlighterek egyre több nő táskájában ott lapulnak, ami nem véletlen, hiszen a friss és ragyogó arcbőr elengedhetetlen kelléke, ami a tavaszi-nyári hónapokban még inkább hangsúlyozandó.

Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a matt színek, amelyek ezúttal az ajkainkon köszönnek vissza. Egy teljesen natúr, láthatatlan sminkhez minden alkalomra jó választás lehet egy klasszikus vörös rúzs, a matt hatás pedig modern eleganciát kölcsönöz, némi plusz csavarral. A sminkmester szerint idén a pasztell árnyalatok és cukorkaszínek mellett a bogyósgyümölcsöket idéző folyékony rúzsokkal érdemes kísérletezni.

Az igéző tekintet hangsúlyos szempillákkal sosem megy ki a divatból, mint ahogy az ápolt kézfej és körmök sem. A lakkok terén megszokott piros és nude árnyalatok mellett egyre többen nyitnak az extrémebb színek és minták felé. A különleges fedőlakkok most a legtrendibbek, lehet pöttyös, csillámló, hologramos vagy metálfényű, a lényeg, hogy minél feltűnőbb legyen.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Napi favorit

Rózsaszín leopárd pulóver, amit csak pillanatokig árulnak krizia

Rózsaszín leopárd pulóver, amit csak pillanatokig árulnak

Bálnavédő cipők? bálna

Bálnavédő cipők?

A legcsajosabb kokárda kokárda

A legcsajosabb kokárda