Ezért nem mehetett Lajos herceg Erzsébet királynő temetésére

2022. szeptember 20. |

Miközben az egész internet Sarolta megható gesztusáról beszél, sokaknak feltűnt, hogy az egyik dédunoka hiányzott II. Erzsébet temetéséről. A család úgy döntött, négyéves Lajos herceg inkább kihagyja a ceremóniát.

Mi is beszámoltunk a temetésen vonuló dédunokákról, az internet pedig egyenesen imádta, ahogy Sarolta hercegnő gondoskodóan odasúgta bátyjának, hogy hajtson fejet a megfelelő pillanatban. II. Erzsébet temetésén nemcsak a brit nemesi család, de rengeteg fontos vendég is felvonult, egyvalakinek azonban kifejezetten feltűnő volt a hiánya: Lajos herceg nem volt ott családjával a ceremónián.

erzsebet-kiralyno-temetes-lajos-herceg

A hírek szerint a négyéves Lajos a család dadájával, Maria Teresa Turrion Borrallóval töltötte a napot, míg családja elkísérte utolsó útjára Erzsébet királynőt – vagy ahogyan a dédunokák hívták, „gan gan”-t. A hírek szerint a család túl fiatalnak ítélte Lajost a hosszú, fárasztó és nem utolsósorban érzelmileg megterhelő eseményhez, ahol ráadásul végig szigorú protokoll szerint kellett viselkedni.

erzsebet-kiralyno-temetes-lajos-herceg

Arról nem is beszélve, hogy a közelmúlt eseményeinek tanulsága szerint Lajos herceg nem kifejezetten rajong a zajos tömegeseményekért. Nem régiben bejárták az internetet a képek, amin a fiatal herceg fájdalmas képpel, a füleit befogva, vagy épp nyelvet öltve áll a Buckingham-palota erkélyén Erzsébet királynő platinajubileumán, majd komoly képpel befogja anyja száját, amikor Kate Middleton megpróbál odahajolva beszélni vele. Akkor mindenki rajongva fogadta a jópofa fotókat, de a család valószínűleg belátta, hogy a királynő temetése nem a megfelelő alkalom Lajos kifejező grimaszainak megvillantására.

erzsebet-kiralyno-temetes-lajos-herceg

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Riporter

Hogyan jutottam el odáig, hogy már nem tudnak felhúzni az emberek? idegesség

Hogyan jutottam el odáig, hogy már nem tudnak felhúzni az emberek?