Megújították Audrey Hepburn illatát

2019. szeptember 02. |

Hubert de Givenchy több mint hatvan éve álmodta meg Audrey Hepburnnek szánt illatát, a L’Interdit parfümöt. Apró csúszással itt az izgalmas folytatás, L’Interdit Eau de Toilette néven.

1957-ben Hubert de Givenchy megalkotott egy illatot, melyet eredetileg hűséges barátjának, Audrey Hepburnnek szánt, de később nők ezreinek lett ugyanilyen hűséges „barátja” a hétköznapokon. A L’Interdit tényleg nem átlagos parfüm, hatvan éve időtálló alkotás, bátor illat, amely átlép a tiltáson. A nagy előd nyomában tavaly bukkant fel a Givenchy háza táján a szintén erőteljes és emlékezetes Eau de Parfum, amellyel a márka új fejezetet kívánt nyitni.

A kaland pedig most folytatódik a L’Interdit Eau de Toilette-tel. A három mester parfümőr, Dominique Ropion, Anne Flipo és Fanny Bal alkotta L’Interdit Eau de Toilette egy intenzív, mégis légies illat. Az új illat egy könnyedebb kompozíció, miközben épp olyan vibráló és felszabadító, mint az Eau de Parfum.

A legújabb illat arca Rooney Mara lett, aki a kampányban arra ösztönöz, hogy megszegjük a szabályokat és megtapasztaljuk a szabadság izgalmát. Igaz, ő maga a való életben is tartja ehhez magát. Merész a filmválasztásaiban, mindig saját határainak bővítését célozza meg, számos kiemelkedő szerepével, művészfilmektől hollywoodi óriás produkciókig.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség