Jennifer Lawrence már egyedül költözik új otthonába

2014. október 29.
Közel hétmillió dollárt fizetett a fiatal színésznő új beverly hills-i otthonáért. A ház egyébként korábban is sztártulajdonossal büszkélkedhetett, ugyanis a szőke bombázó, Jessica Simpson volt az előző lakója.

Öt hálószoba, házi edzőterem, teljesen felszerelt könyvtár és természetesen egy hatalmas, kültéri medence is tartozik Jennifer Lawrence új álomotthonához. A tágas villa talán legnagyobb előnye, hogy nagy, burjánzó növényekkel teleültetett kert veszi körül, sőt még egy bájos kerti tavacska is jár mellé.

Az egyedien tervezett mesebeli palota kialakításában többek között Rachel Ashwell sztárdizájner is segédkezett 1991-ben, a tervezők és lakberendezők szemmel láthatólag a finom, pasztell színekkel, klasszikus bútorokkal és bájos tapétákkal az elegáns és visszafogott stílus megalkotására törekedtek.

A költözködésben állítólag még Lawrence kedvese, Chris Martin, a Coldplay énekese is segédkezett, aki egyébként szintén nemrégiben vásárolt magának új házat. A hírek szerint azonban a június óta tartó románcnak hirtelen vége szakadt, és Jennifer újra szingli. Vagyis a szerelem Chris Martinnal még azelőtt véget ért, hogy akár egy közös fotót is láthattunk volna róluk…