2014 legstílusosabb gyerekei

2014. december 16.
Kedvenc hírességeink mindent megtesznek azért, hogy ne csak az ő stílusukról beszéljünk, a gyerekeik is a legjobban öltözöttek listáján lehessenek. Íme négy mini stílusdiktátor, akikért már most rajong a divatvilág!

György herceg

A cambridge-i herceg alig múlt egy éves, de már többször is a legstílusosabb kisbabának választották. Soha nem láthattuk még ízléstelenül felöltözve, mindig alkalomhoz illő, elegáns ruhákban jelenik meg – láthatóan a sötétkék a kedvenc színe.

Blue Ivy Carter

Beyoncé és Jay-Z három éves kislánya talán még soha nem viselt nadrágot – kedvence a csajos, virágos ruhák és a csinos harisnyákat is szereti. Göndör haját sokszor díszítik masnival és már tökéletesen tud járni a mini-magassarkúkban is.

Harper Beckham

Beckhamék kislányába mindenki egy csapásra beleszeretett: szülei, David és Victoria Beckham a legnagyobb dizájnerek által tervezett ruhákba öltöztetik, ám nem ő az egyetlen jól öltözött gyerkőc a családban, hiszen a 12 éves Romeo Beckham máris a Burberry karácsonyi reklámjában szerepelt.

North West

Kim Kardashian és Kanye West kislánya a maga másfél évével már kész divatdiktátornak számít: sok feketét adnak rá a szülei, szereti a szőrmés dolgokat és már több A-listás divatbemutatón is megfordult.