Olivia Wilde és Harry Styles már szakított is

2021. április 28. |

A hírek szerint Olivia Wilde és Harry Styles egyre inkább kezdte úgy érezni, hogy nincs bennük és az életükben túl sok közös, így amilyen hirtelen lobbant lángra szerelmük tüze, olyan viharos sebességgel hunyt ki aztán most.

Az utóbbi hónapok kétségkívül legizgalmasabb, legfurcsább, legmeglepőbb kapcsolata úgy tűnik, véget ért. A Don’t Worry Darling című forgatásán szövődött románc Harry Styles és a rendező, Olivia Wilde között, ám a lángolásnak a hétköznapok véget vetettek: a pár rájött, hogy nincs túl sok közös bennük. Még az olyan apróságokban sem stimmelnek, mint a zene, az étel vagy a stílus. Lehet, hogy a köztük lévő korkülönbségnek is köze volt mindehhez. 

olivia-wilde-harry-styles-szakitas

Bár nemrég még követte a 27 éves énekes-színészt Londonba a 37 éves Olivia Wilde, és meghitten látták őket vacsorázni együtt, ám a harmónia és romantika nem tartott túl sokáig. A hírek szerint Harry Stylest nagyon lefoglalta a munka, Olivia Wilde pedig az ideje nagy részét a gyerekeivel, a 7 éves Otisszal és a 4 éves Daisyvel töltötte, ugyanakkor a gyerekek édesapja, Jason Sudeikis szintén a városban forgatta Ted Lasso című filmjét. 

A páros még egyszer nekifut azért majd a hírek szerint, ha visszatérnek Los Angelesbe, megpróbálják felmelegíteni a kapcsolatukat.

Az internet népe azonban a prózai valóságon túl egészen vad ötletekkel állt elő azzal kapcsolatban, mi okozhatta Harry Styles és Olivia Wilde kapcsolatának végét. „Zavarta, hogy folyton felveszi a ruháit, és jobban áll neki” – utalt valaki arra, hogy az énekes előszeretettel jelenik meg polgárpukkasztó csipkés-zsabós-boás szettekben a vörös szőnyeges eseményeken. Míg másvalaki szerint „nagyon nehéz lehet olyan emberrel randizni, akinek jobban áll a gyöngy, mint neked”, szintén Harry Styles stílusát emlegetve. Míg volt olyan, aki szerint nemes egyszerűséggel nem is volt semmilyen kapcsolat Wilde és Styles között. 

Forrás: OK! Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok