Én és a kávém – Fotózz, és nyerj a Marie Claire-rel!

2013. december 03.
Szeretsz kávézni? Szívesen fotózol? Kösd össze a kettőt! A legjobbak gyönyörű bögrét, előfizetést, és egy-egy példányt kapnak a Marie Claire Fashion Shows különszámunkból.

Az első gondolatod reggel? A nap fénypontja? Abból a gyönyörű csészéből, a kedvenc bögrédből, a szerelmed törött fülű poharából a legfinomabb? Sok tejjel szereted? Szívesen kibogarászod, miféle mintákat rejt a hab vagy a fahéj a tetején? Az erkélyen szoktad kortyolni, vagy a kedvenc foteledben esik jól? A legszebb közös pillanatok vagy a legharmonikusabb magányos percek jutnak róla eszedbe?

Bárhogy is: örökítsd meg, küldd be nekünk, és oszd meg másokkal is!

Olyan fotót, fotókat várunk, amelyeken megörökíted a kedvenc kávés pillanatod. Készítheti a legjobb barátnőd a képet, a kollégád, a tesód vagy a szerelmed, de a leleményes selfie-knek is egytől egyig itt a helyük – a lényeg, hogy a kép valamilyen módon téged ábrázoljon a kedvenc pillanatodban, a kedvenc kávéddal. Nem kell profi fotósnak lenned ahhoz, hogy a legjobb hangulatú, legviccesebb vagy éppen legmegkapóbb fotó éppen a tiéd legyen.

A fotókra a Marie Claire Facebook-oldalán lehet szavazni, a 10 legtöbb lájkot kapott kép közül pedig szakmai zsűri választja ki a három legjobbat.

Az első helyezett nyereménye egy gyönyörű bögre, egy hozzá passzoló kiskanál a Skandi Trendtől és egy egyéves Marie Claire-előfizetés. A második és a harmadik helyezett egy-egy bögrét, valamint egy féléves, illetve egy negyedéves Marie Claire-előfizetést is kap. A győztes fotót a magazinban is közöljük.

A fotókat 2013. december 14. éjfélig várjuk az enesakavem@sanomamedia.hu e-mail címre.

A PÁLYÁZAT RÉSZLETES LEÍRÁSÁT ITT TALÁLOD!

A Marie Claire „Én és a kávém” fotópályázatának nyereménybögréi: