Palvin Barbara az il Bacio di Stile legújabb arca

2014. február 13.
Mihalik Enikő után ismét magyar modellt választott reklámarcának az exkluzív Andrássy úti multibrand áruház. A szupermodell a tavaszt kelti életre az áruház legújabb kampányfotóin.

A képgalériáért kattints a fotóra!

Palvin Barbara, aki számos nemzetközi kampány mellett a L’Oréal Paris nagyköveteként és a Victoria’s Secret „angyalaként” vált világhírűvé, ezúttal üde tavaszi szépségként pózol az il Bacio di Stile tavaszi-nyári kampányfotóin. A képeken a topmodell és a kampány férfi főszereplője többek között a Chloé, a Salvatore Ferragamo, a Bottega Veneta, a Valentino és a RED Valentino tavaszi kollekcióinak darabjait viselik. A kreatív tervezésért ismét a Republic Group csapata felelt, a fotókat pedig Tombor Zoltán készítette.

„A mostani kampányunkban a tökéletes tavaszi idillt szerettük volna megteremteni, amelyhez Barbi a lehető legjobb választásnak bizonyult. Ugyanez az elképzelés ihlette a tavaszi kirakatainkat is, melyekben nemcsak a virágok, de az egész világ kinyílik előttünk” – árulta el Tánczos Márta, az il Bacio di Stile marketingvezetője.

A kampányban egyébként az áruház is fontos szerephez jut, hiszen a képeken az il Bacio d Stile maga is tavaszi pompába borul. A multibrand áruház új kampányának további érdekessége, hogy a képek mellé ezúttal egy divatfilm is készült, melynek főszereplője ugyancsak a magyar szupermodell.

A videóért kattints ide!