Édes élet, boldog élet

2014. október 29. |

Dr. Almási Kitti, klinikai pszichológus, Szilágyi László, a Sole-Mizo Zrt. kereskedelmi és marketing igazgatója és Kárai Dávid, az ízHuszár segítségével nemcsak megfejtettük, hogy Miért van az, hogy egy finom desszerttől sokkal jobban érezzük magunkat, de megismerkedtünk a valódi görög joghurtból készült új MIZO gyümölcsdesszertekkel is.

„Aki jóban van magával, élvezettel iktat be a programjai közé olyan időtöltéseket, amik kellemes élményeket okoznak a számára, kényeztetheti a testét-lelkét. Sokan azt gondolnák, hogy ez természetes, és mindenki erre törekszik. Ám a megfigyelések azt mutatják, hogy aki mélyponton van, megvonja magától ezeket a jutalmazó pillanatokat is, így nem tudja azokba beleengedni magát. Ez egy ördögi kör: aki rosszkedvű, még azzal sem segít magán, hogy elérhető kellemes kényeztetésekkel ellensúlyozza a hangulatát”- emelte ki dr. Almási Kitti a sajtótájékoztatón.

Szilágyi Lászlótól pedig megtudtuk, hogy a MIZO új Görög joghurtjai, az eredeti irányelv szerint, innovatív technológia segítségével készültek:
„A tradicionális görög joghurt úgy készül, hogy a kész joghurtot átszűrik, eltávolítják a savót. Az eredmény egy sűrű állagú joghurt lesz, amely a hagyományos joghurthoz képest kétszer annyi fehérjét tartalmaz. A krémes, sűrű állomány a magas fehérjetartalomnak, nem a magas zsírtartalomnak köszönhető. A MIZO görög joghurtjai a hagyományos gyümölcsjoghurtokhoz képest kétszer több fehérjét tartalmaznak, azonban alacsony, mindösszesen 0,2%-os zsírtartalommal rendelkeznek. Mivel a magas fehérjetartalom hozzájárul izomzatunk felépítéséhez, valamint az éhségérzetet csökkenti, ezért a MIZO görög joghurtjait nem csak desszertként, hanem főétkezések között is bátran ajánljuk”- mondta el cég kereskedelmi és marketing igazgatója.

Ezután Kárai Dávid az ízHuszár bloggere készített nekünk egyszerű, gyorsan elkészíthető, de nagyon finom desszerteket.

Szólj hozzá te is!

Még több Blog

Megjelent az októberi Marie Claire go green

Megjelent az októberi Marie Claire