Kotyogóssal is lehet alkotni!
Nem, nem csak simán meg fogjuk szórni a kotyogós kávét fahéjjal, itt ennél egy fokkal nagyobb varázslatra lesz szükség! Ónodi-Gál Vivien barista egy kisvideóban mutatja meg a Marie Claire olvasóinak, hogy egy pofonegyszerű kotyogós kávéfőző is éppen elég ahhoz, hogy valami különleges kávéitallal törjük meg a rutint, vagy kínáljuk meg a vendégeinket az ünnepek alatt.
Bár sokan hódolnak az új típusú kávézásnak, a Koffein Roasters azokat is szeretné megszólítani, akik még ismerkednek a műfajjal, vagy csak szimplán az olasz kávézás szerelmesei. A márka azt tűzte ki céljául, hogy megismertessen velünk magyar és olasz kisüzemi kávépörkölőket, de abban is segít, hogy megfelelően készítsük el nélkülözhetetlen ebéd vagy vacsora utáni italunkat. (Ráadásul ezen a hiánypótló webshopon online vásárolhattok a szelekciójukból!) Ez nagyon szimpatikus nekünk, ezért az ő kisüzemi kávéival dolgozik Vivien a videóban, és csak azt sajnáljuk, hogy videón nem lehet ízt és illatot átadni!
Mit harapjunk mellé?
És hogy mit ropogtassunk a kávé mellé? Idén különösen fontos, hogy hazai vállalkozásokat támogassunk, ezért mindenképpen magyar cég süteményét, ropogtatnivalóját érdemes választani. A Koffein Roasters idén Kiskarácsony és Nagykarácsony elnevezésű pakkokat kínál: mindegyike tartalmaz magyar kisüzemi kávékat és egyedi édességeket is, amik szintén hazaiak. Az ünnepi csomagpáros nagyobbik testvére ezen felül egy otthoni kézi őrlőt is rejt magában!