Lezárul az Emily Párizsban 4. évada, Nicole Kidman pedig új szerepben tündököl a Netflixen szeptemberben

2024. szeptember 02.
Már úton vannak felénk az Emily Párizsban, a Hollywoodi ingatlanosok és a Szörnyeteg (a Szörnyeteg – A Jeffrey Dahmer-sztori következő évada) antológiasorozat új epizódjai. Ráadásul Natasha Lyonne-nal egy díjnyertes dráma, Nicole Kidman főszereplésével pedig egy minisorozat kerül fel a platformra.
netflix premierek 2024 szeptember emily párizsban
  • Szeptemberben jelenik meg az Emily Párizsban negyedik évadának második fele.
  • Nicole Kidmant és Kristen Bellt is új műsorban láthatjuk a Netflixen.
  • Mutatjuk a Netflix 2024 szeptemberi premierjeit!

Ahogy szeptemberben sokan visszaülnek az iskolapadba, a Netflix több tucat új filmmel és tévéműsorral készül, hogy a rengeteg tanulás mellett valamivel kikapcsolja a fáradt agyakat. A visszatérő kedvencek között lesz a Hollywoodi ingatlanosok című reality és az Emily Párizsban című romantikus komédia, ami nemrég debütált negyedik évadával. Hozzájuk csatlakozik Nicole Kidman új rejtélyes drámasorozata, a The Perfect Couple és a Nobody Wants This című romkomsorozat Adam Brody és Kristen Bell főszereplésével szeptember 26-án.

Ami a filmeket illeti, szeptember 20-án mutatják be a His Three Daughterst Carrie Coon, Natasha Lyonne és Elizabeth Olsen főszereplésével. A színésznők három egymástól elidegenedett testvért alakítanak, akiket apjuk közelgő halála hozott össze. Ezt követi 27-én a Will and Harper című dokumentumfilm, ami Will Ferrell és legjobb barátja, a korábban transz nőként coming outoló Harper Steele kapcsolatát tárja fel. És nem ez az egyetlen izgalmas dokumentumfilm: szeptember 3-án érkezik az amerikai futballsztárról szóló Hope Solo, illetve szeptember 18-án a Whats Next – The Future with Bill Gates.

Netflix-premierek 2024. szeptember:

1. The Perfect Couple

Elin Hilderbrand New York Times bestsellerének adaptációja, a The Perfect Couple Amelia Sacks (Eve Hewson) történetét követi nyomon, aki éppen arra készül, hogy beházasodjon egy gazdag családba, méghozzá egy hatalmas esküvő keretében. A vőlegény édesanyja, Greer Garrison Winbury (Nicole Kidman) egy sikeres és híres regényíró, akinek nem számít a pénz. De amikor egy holttestet találnak a tengerparton, mindenki gyanakodni kezd. Egyre több titok derül ki és megkezdődik a nyomozás, amit mintha Greer egyik könyvéről mintáztak volna.

2. Hollywoodi ingatlanosok 

Valamiért a hollywoodi Sunset Strip csúcskategóriás ingatlanjairól szóló reality, a Hollywoodi ingatlanosok immár nyolc évadnyi drámát szült. A Netflix sikersorozata szeptember 6-án tér vissza újabb tizenegy epizódnyi konfliktussal az Oppenheim-csoport munkatársai közötti feszültségtől kezdve egy hétéves házasság drámáján át egészen egy új ügynök érkezéséig.

3. Emily Párizsban: negyedik évad, második rész

Ahogy a Bridgerton harmadik évada is két részben debütált ezen a nyáron, az Emily Párizsban is követi a példáját és szeptember 12-én felkerül a Netflixre a negyedik évad második fele is. Az első négy epizód nem éppen zökkenőmentesen ért véget: Camille (Camille Razat) titkolja, hogy – figyelem, spoiler – nem várandós Gabriel (Lucas Bravo) babájával, mint azt korábban gondolták. Eközben Emily (Lily Collins) azt tervezgeti, hogy búcsút mond a Gabriellel való kapcsolatának és elmegy egy római nyaralásra.

4. Szörnyetegek: A Lyle és Erik Menendez-sztori

Ryan Murphy és Ian Brennan Szörnyeteg-antológia sorozata valódi gyilkosokról és az elméjük működésének feltárásáról szól. A széria egy rakás Emmy-jelölést kapott, és minden idők egyik legnézettebb netflixes műsora lett, még annak ellenére is, hogy Evan Peters sokat emlegetett Jeffrey Dahmer-alakítása számos kritikát kapott a sorozatgyilkos áldozatainak szeretteitől, és megihletett néhány súlyosan meggondolatlan halloween-jelmezt.

A szeptember 19-én megjelenő második évad várhatóan ismét elkerülhetetlen vitákat fog szülni. A következő részek két testvér nagy nyilvánosságot kapó ügyét tárgyalják, akiket 1996-ban ítéltek el szüleik brutális meggyilkolása miatt. A fivéreket Nicholas Alexander Chavez és Cooper Koch alakítják, míg szüleik, José és Mary Louise „Kitty” Menendez szerepében az Oscar-díjas Javier Bardemet és az Oscar-jelölt Chloë Sevignyt láthatjuk.

5. 300

Frank Miller azonos című képregényének 2007-es adaptációja a Kr. e. 480-ban zajló thermopülai csata eseményeit dolgozza fel. Perzsia és Görögország hadban állnak. Leónidasz spártai király 300 erős harcost vezet véres csatába a perzsa uralkodó, Xerxész csapatai ellen, és örökre beírják magukat a történelemkönyvekbe. A 300 szeptember 1-én érkezik a Netflix kínálatába.

6. Másodpercenként 5 centiméter

Az elválaszthatatlan jóbarátok és osztálytársak, Takaki Tonoo és Akari Shinohara – akiket a könyvek szeretete köt össze – lassan eltávolodnak egymástól, amikor családjuk messze költözik egymástól. A három epizódból álló japán animációs film, a Másodpercenként 5 centiméter szeptember 1-től streamelhető.

7. Untold: Hope Solo vs. U.S. Soccer

A világbajnok amerikai válogatott labdarúgókapus Hope Solo hatalmas botrányokkal kísérve, és a korábbi csapattársaival is fennálló konfliktusok közepette emelkedett fel a női labdarúgás élvonalába. Az Untold: Hope Solo vs. U.S. Soccer szeptember 3-tól streamelhető, benne az ikonikus sportoló szeretteivel, akik őszintén mesélnek a focistáról.

8. Apollo 13: Survival

Ez a dokumentumfilm eredeti felvételek és interjúk felhasználásával meséli el a legendás Apollo 13 történetét. 1970 áprilisában megtörtént a NASA addigi legnagyobb válsága: az űrhajó félúton a Hold felé katasztrofális robbanást szenvedett el, az űrkutatási szervezet azért küzdött, hogy űrhajósait biztonságosan hazahozza. Az Apollo 13: Survival szeptember 5-től streamelhető a Netflixen.

9. Boxer

Egy ígéretes fiatal ökölvívó tehetség a feleségével együtt elmenekül a kommunista berendekzekdéső Lengyelor Népköztársaságból, hogy megvalósítsa álmát, hogy a történelem legnagyobb boxolója legyen. Bevándorlóként küszködik az előrehaladással, de egy meccs mindent megváltoztathat. A Boxert szeptember 11-től nézhetjük meg a Netflixen.

10. Billionaire Island

Két egymással ellenségeskedő család, egy kis norvég tengerparti közösség. Egy haltenyésztő cég kegyelmet nem ismerő tulajdonosa azt tervezi, hogy riválisát félreállítva átveszi a helyi hatalmat, hogy a világ legnagyobb lazackitermelőjévé váljon. A Billionaire Islandot szeptember 12-től nézhetjük meg a streaming platformon.

Forrás: Vanity Fair, Whats on Netflix, Fotó: IMDB