Selena Gomez teljesen új terepen mutatja meg a tehetségét – nézd meg az HBO Max-on!

2024. október 05.
Többek között Selena Gomez is dokumentumfilmet készít a streaming platformra, és Tim Burton egyik klasszikusa is felkerül az HBO Maxra.
hbo max premierek 2024 október selena gomez
  • Selena Gomez ikonikus nőkről szóló dokumentumfilm-sorozatot gyártott az HBO Max-ra.
  • A hátborzongató filmek lesznek túlsúlyban az HBO Max kínálatában idén halloweenkor.
  • Mutatjuk az HBO Max 2024 október premierjeit.

Az HBO Max rengeteg horror tematikájú meglepetést hoz nekünk halloween havában, októberre ugyanis több saját gyártású műsorral is készült a streamingszolgáltató. Ezek közül az egyik Stephen King egyik legkorábbi történetéből készült. De ennél többet nem árulunk el, beszéljen magáért a listánk!

HBO Max premierek 2024. október:

1. A halott menyasszony

Egy kísérteties 19. századi kisvárosban Victor (Johnny Depp) házasodni készül, de menyasszonyával, Victoriával (Emily Watson) csak a nagy nap előtt találkoznak először. A próbavacsorán kiderül, hogy még gyakorolnia kell az eskü szövegét, ezért elvonul az erdőbe, hogy bemagolhassa azt. Csakhogy a nagy tanulás közepette véletlenül eljegyzi a rejtélyes halott menyasszonyt (Helena Bonham Carter), és egyszer csak a túlvilágban találja magát. Az animációs technikával készült bábfilm egy igazi stop motion gyöngyszem!

Premier: október 1.

2. Rémálom az Elm utcában

Kevés annyira ikonikus horrortörténet létezik, mint Freddy Krueger sztorija. Az egykori gyerekgyilkost az áldozatok szülei a bosszú által vezérelve megégették, így Freddy éjjelente, az álmaikban kísérti a városban élő fiatalokat. És persze azt se felejtsük el, hogy a Rémálom az Elm utcában sztoriját egy igaz történet ihlette!

Premier: október 1.

3. Borzalmak városa

A halloweeni szezonhoz illően elsőként Stephen King második regényének adaptációja, a Borzalmak városa kerül fel a platformra. Furcsa módon a horrorfilm már jó ideje ott porosodott a Warner Bros. fiókjában, a megjelenésről pedig sokáig semmit nem lehetett tudni. A streamingóriás végre úgy döntött, hogy ideje a nézőknek is megmutatni a vámpírok által kísértett kisvárosról szóló filmet.

Premier: október 3.

4. Szörnyecskék: A Mogwaiok titkai 2. évad

A Szörnyecskék– filmekből ismert figurák ismét visszatérnek. De vajon milyen kalandokat tartogat az élet ezúttal Sam Wingnek és Gizmónak? A történet egy évvel az első évad eseményei után játszódik, de ezúttal nem Shanghaiban, hanem San Franciscóban, ahol megismerik Amerikát és egy rakat érdekes lény kerül az útjukba.

Premier: október 3.

5. The Franchise

A sorozat egy életük első szuperhősfilmjét forgató stábról szól, akik kétségbeesésükben kénytelenek azzal szembesülni, hogy egy minőségi produkció elkészítése bizony nagyon bonyolult. Vajon ez a filmgyártás új kezdete vagy a mozi utolsó esélye? Sam Mendes, a Skyfall és az 1917 rendezőjének vígjátéksorozata megmutatja, milyen kaotikus is tud lenni a munka egy produkció kulisszái mögött, ha az egó és a pénz beszél.

Premier: október 6.

6. Caddo-tó

Egy másik kiemelkedő eredeti HBO Max film a Caddo Lake. Egy nyolcéves kislány eltűnése a Caddo Lake közelében kísértetiesen elkezd összefüggni más, korábban történt esetekkel és egy széthullott család történetével. A főszereplőknek szembe kell nézniük a sötétséggel, miközben veszélyes játékot űz velük a múlt és a jelen.

Premier: október 10.

7. Une Amie Dévouée

Egy hazugságokkal és manipulációval teli új, négyrészes francia minisorozat. Christelle élete a feje tetejére áll a Bataclanban történt, 2015. november 13-i párizsi merényletek után. Kapcsolatba lép a túlélőkkel, de a vallomásai ellentmondásosak. Meddig megy el a látszat fenntartásáért? Vajon valódi áldozat vagy manipulátor?

Premier: október 11.

8. I’m Not A Monster: The Lois Riess Murders

Az igazi krimiimádók feltétlenül jelöljék be a naptárukban október 15-ét, és nézzék meg az I’m Not A Monster: The Lois Riess Murders című új kétrészes dokumentumfilmet. Az 56 éves feleség, anya és nagymama, Lois Riess – aki 2018-ban meggyilkolta férjét, Davidet és elmenekült a következmények elől – most először osztja meg történetét a nyilvánossággal, méghozzá egy exkluzív, a film készítőinek adott interjúban.

Premier: október 15.

9. A csapda

Night Shyamalan legújabb megosztó thrillere, a Trap is csatlakozik az HBO Max streaming kínálatához. A közönség próbál élvezni egy popkoncertet, méghozzá úgy, hogy egy sorozatgyilkos garázdálkodik közöttük. A lányával érkező főszereplő a mosdóba menet szembesül a fokozott rendőri készültséggel, csakhogy valójában ő az, akit keresnek.

Premier: október 25.

10. LOUDER: The Soundtrack of Change

Mire képes együtt egy egykori Disney-sztár és a képviselőház egyik tagja? A Selena Gomez és Stacey Abrams által készített új dokumentumfilmből megtudhatjuk, hogyan képesek aktivista énekesnők nemzedékeket összekötni. A film olyan női alakokat mutat be, akik vitték előre az egyenlőségért folytatott harcot, és mindenkire erőt sugároztak.

Premier: október 17.

Fotó: IMDB