Taylor Swift vastag szemöldökkel csábít

2014. november 27.
Szemöldökünk íve teljesen átszabhatja az arcunk karakterét: míg a vékonyabb verzió idősebbnek mutat minket, a vastagabb változat éveket fiatalíthat rajtunk. Hírességeken mutatjuk be, milyen sokat számít a tökéletes szemöldökvonal!

Taylor Swift egy magazinfotózás kedvéért vállalta be a Cara Delevingne nevével fémjelzett, vastag vonalú szemöldököt, és ez a kis változtatás teljesen átformálta az arcát: finom vonásai helyett egy csapásra egy igazán karakteres arc náz vissza ránk – ám kétségtelen, hogy az utóbbi éveket fiatalított rajta.

Nem Taylor az egyetlen, aki visszatért eredeti szemöldökvonalához: Mila Kunis, Katy Perry, Gwen Stefani, Megan Fox, de még Katalin hercegnő is ezzel a trükkel spórol magának éveket – legalábbis látszólag – a korából.

Ha te is kedvet kaptál a vastagab fazonhoz, próbáld ki bátran, hiszen ma már rengeteg szemöldökceruzát, festéket, spirált és zselét lehet kapni a drogériákban! A természetes hatás érdekében mindig az eredeti hajszínednél kicsit világosabb színű árnyalatot válassz – és légy türelmes, amíg vissza nem nő az eredeti szemöldökvonalad.

Nézd végig galériánkat, és döntsd el, neked melyik fazon nyerte el leginkább a tetszésedet!

Taylor Swift


Mila Kunis


Irina Shayk


Katy Perry


Gwen Stefani


Megan Fox


Katalin hercegnő