Magyarul rappeltek Jimmy Fallon műsorában

2018. augusztus 02.
A budapesten forgató Kate McKinnon Jimmy Fallon talk show-jában rappelt Józsefvárosról. Valószínűleg most nagyon boldog lehet az Animal Cannibals és Erik a sofőr is!

Kate McKinnon, a Saturday Night Live szupervicces színésznője Mila Kunis-szal forgatta A kém, aki dobott engem című akcióvígjátékot Budapesten, és úgy tűnik, elég hasznosan töltötte a forgatási szüneteket. Hála a rejtélyes, Erik nevű sofőrnek, aki láthatólag nagyon a színésznő szívéhez nőtt, McKinnon olyan profi módon megtanulta az Animal Cannibals slágerének első versszakát, hogy azt bármelyik lázadó kamasz megirigyelhette volna a kilencvenes években.

A színésznő kiemelte, hogy a magyar állítólag a második legnehezebben tanulható nyelv az angol anyanyelvűek számára, de neki még így is nagyon jól sikerült a rap, amit Jimmy Fallon talk show-jában mutatott be. Ezzel pedig garantáltan boldoggá tette egész Magyarországot, de kiváltképp az Animal Cannibalst és Eriket a sofőrt!

Kate McKinnon Flawlessly Performs a Hungarian Rap

Kate McKinnon picked up some Hungarian language while filming The Spy Who Dumped Me in Budapest through a '90s rap song by Animal Cannibals, "Yozsefváros."

Közzétette: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon – 2018. augusztus 1., szerda