Simone Biles az olimpia után férje meccsén szurkolt

2024. augusztus 19.
Alig ért véget az olimpia, Simone Biles máris férje meccsén szurkolt. Miután a Chicago Bears győzelmet aratott, a házaspár családi és baráti körben vacsorával ünnepelt.
Simone Biles

A mindössze 27 éves olimpikon tornász, akinek a párizsi már a harmadik olimpiája volt, 37 érmet – hét olimpiai és 30 bajnoki érmet – gyűjtött össze, és széles körben minden idők legnagyobb tornászának tartják. Simone Biles, korunk egyik legnagyobb sportolója olyan gyakorlatokat tökéletesített, amelyek látszólag ellentmondanak a fizikának, és fiatal kora ellenére már öt új mozdulatot neveztek el róla – nem túlzás, hogy már most igazi élő legenda.

A párizsi olimpián Simone Biles megszerezte harmadik aranyérmét is, ezzel továbbra is a legnagyszerűbb tornászok között tartják számon. Simone Biles augusztus 3-án fejezte be olimpiai „körútját”, az alkalomra pedig egy különleges tornadresszt választott. Nem csoda, hiszen a világklasszis az ötkarikás játékok alatt háromszor is felállhatott a dobogó legfelső fokára.

Simone Biles és férje

Simone Biles és férje

Simone Biles férje

Miután az olimpia után hazatért, Simone Biles első nyilvános programja a férje, Johathan Owens meccse volt. A Chichago Bears, ahol Owens játszik, legyőzte a Cincinnati Bengals csapatát a chicagói Soldier Fielden rendezett előszezon-mérkőzésen.

A meccset követően Simone Biles és férje a Maple&Ash étteremben vacsoráztak barátaikkal és a családjukkal. Biles megosztott egy közös képet, amelyen együtt pózolnak férjével. (A képeket ITT tudod megnézni.)

Simone Biles és férje még 2023 áprilisában mondták ki a boldogító igent és azóta egymás legnagyobb szurkolói.

Fotó: Getty Images Forrás: Page Six