Madonna és gyerekei ritka közös születésnapi fotón

2024. augusztus 20.
Madonna Olaszországban ünnepelte 66. születésnapját. A jeles alkalomból egy ritka fotó is készült, amelyen az énekesnő mint a hat gyerekével közösen pózol.
Madonna gyerekei

A popdíva augusztus 16-án lett 66 éves, és már jó előre lehetett tudni, hogy a nagy eseményt egy héten át fogják ünnepelni Olaszországban, ahová természetesen fiatal párja, Akeem Morris is elkísérte. Madonna végül nem hagyta kétség nélkül a rajongóit, és rengeteg fotót posztolt az ünnepségsorozatról. Köztük egy olyan képet, ami igen ritka az énekesnő életében: mind a hat gyerekével együtt látható. A szívmelengető pillanatok között ez a fotó a kedvencünk: Madonna 27 éves lányával, Lourdes „Lola” Leonnal, a 24 éves Rocco Ritchie-vel, a 18 éves David Bandával, a 18 éves Mercy Jamesszel és a 11 éves ikrekkel, Stellával és Esterével együtt látható.

Lapozz a galériában a képért!

Madonna a fotón egy fehér csipkeruhát visel, alatta fekete melltartóval, a ruha derekát egy aranyöv fogja össze, kiegészítőként pedig aranyékszereket visel. A People magazin szerint Madonna és gyermekei augusztus 16-án érkeztek Pompeibe mintegy 30 másik vendéggel együtt, hogy megünnepeljék az énekesnő 66. születésnapját. A hatgyermekes édesanya születésnapi bulijára éjszaka került sor egy gyertyákkal megvilágított amfiteátrumban. Madonna egyébként nem sokkal előtte ünnepelte fia, Rocco születésnapját is szintén Olaszországban.

Madonna gyerekei együtt

Madonnát ritkán láthatjuk egyszerre mind a hat gyerekével, ilyen eset utoljára 2023 májusában volt. Akkor anyák napja alkalmából gyűlt össze a család. Madonna első gyermeke, Lourdes 1996-ban született, édesapja, Carlos Leon, fia, Rocco Guy Ritchie rendezővel közös gyermeke, aki 2000-ben született. Harmadik gyerekként érkezett a családba David, akit 2005-ben adoptáltak Guy Ritchie-vel közösen – akkor még házasként. Majd Madonna már egyedülálló anyaként fogadta örökbe Mercyt és az ikreket, Stellát és Esterét 2009-ben, illetve 2012-ben.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images