Blake Livelyt újabb kritikák érték, miután egy interjúban „hazugnak” nevezte a kismamákat

2024. augusztus 23.
Az utóbbi időben egyre több interjú látott napvilágot Blake Livelyről, amelyek kiverték a biztosítékot a rajongóknál. Ezúttal azért illette kritika a színésznőt, mert „hazugnak” nevezte a kismamákat.
Blake Lively-t újabb kritikák érték, miután „hazugnak" nevezte a kismamákat

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az utóbbi időben úgy tűnik, hogy sötét fellegek gyülekeznek Blake Lively felett. Az elmúlt pár hétben a színésznőt rengeteg kritika, illetve támadás érte. Az egész ott kezdődött, hogy a Velünk véget ér című film sajtókörútján Blake romcomnak állította be a családon belüli erőszakról szóló filmet. Ezt követően már csak olaj volt a tűzre, hogy előkerült egy 2008-as interjú, amelyben a színésznő a Gossip Girl szereplőit „majmoknak” nevezte. 

Azóta az indulatok a tetőfokára hágtak, mivel az előkerült interjúk sorozata még közel sem ért végét. A díjnyertes újságíró, Kjersti Flaa feltöltött egy videót a YouTube-ra amelyben Blake Lively porig alázza. Az újságíró azt mondta, hogy majdnem otthagyta a szakmát Blake viselkedése miatt. 

A színésznőt azonban most újabb kritikák érték, mivel 2014-ben azzal viccelődött az Extra riporterével, hogy a várandós nők valójában „hazudnak” a tüneteikről és a vágyaikról. Az erős kijelentés kontextusa az volt, miszerint az interjú idejében Blake az első gyermekével volt várandós, ezért a riporter megkérdezte, hogy hogy érzi magát.

„Hogy vagy? A feleségem most hét hónapos, úgyhogy tudom, milyen ez az egész” – kérdezte. Ezen felbuzdulva Blake azt válaszolta, hogy a terhes nők valójában „hazudnak”.

„Minden terhesség mindenkit másképp érint. Öt gyerekem volt és mindegyik terhességem alatt más élményekben volt részem. Teljesen más élményben lehet részed, mint valaki másnak anélkül, hogy ilyeneket mondasz” – üzente az egyik kommentelő Blake Livelynek.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images