Megszűntek a szerelmi háromszögek – velük randiznak a való életben az Emily Párizsban sztárjai

2024. augusztus 23.
Az Emily Párizsban sorozat szereplői olykor szerelmi háromszögbe, drámákba keverednek, máskor pedig csillogó szemekkel néznek egymásra. De vajon kikkel randiznak a való életben?
A való életben velük randiznak az Emily Párizsban sztárjai

Kétségtelen, hogy az Emily Párizsban című sorozat nemcsak a divat világát tekintve okozott néhány meglepő pillanatot, hiszen az epizódokat rengeteg romantikus fordulattal is megfűszerezték. A sorozat szereplői olykor szerelmi háromszögbe keverednek, máskor csillogó szemekkel néznek egymásra, de az is megeshet, hogy a karaktereket romantikus csapások, csalódások érik. A színészeket gyakran az általuk eljátszott karakterhez hasonlítjuk, éppen ezért lehet meglepő, hogy a valóságban egészen másképp élik az életüket, mint azt elsőre gondoltuk volna. Az Antoine-t alakító William Abadie például azt mondja, hogy karakterének szerelmi élete mozgalmasabb, mint valaha. Az ő szerelmi élete ettől persze jóval eltérőbb, sőt, még azt is bevallotta, hogy a múltban idősebb nőknek is udvarolt. 

„Voltak saját kalandjaim ezen a területen, különösen fiatalabb koromban olyan nőkkel, akik egy kicsit idősebbek voltak nálam” – árulta el. Ugyanez vonatkozik Lucas Bravóra is, aki Gabriellel ellentétben sokkal privátabban éli meg kapcsolatait. Habár úgy tűnik, hogy Lucas Bravo továbbra is a szinglik csoportját erősíti, akadnak olyan színészek, akikre rátalált a szerelem, méghozzá az Emily Párizsban című sorozat forgatása közben.

Velük randiznak a való életben az Emily Párizsban szereplői 

Lily Collins feleségül ment Charlie McDowell filmrendezőhöz

Míg sorozatban szinte minden férfi kétségbeesetten próbálja elnyerni Emily Cooper szívét, addig a valóságban a színésznőt Charlie McDowell filmrendező vette le a lábáról. A páros 2021-ben házasodott össze, történetük kezdete pedig 2019-re vezethető vissza, akkoriban ugyanis egy közös projekten dolgoztak. Lily Collins szerint szerelem volt első látásra. 

Lily Collins és férje, Charlie McDowell

Lily Collins és férje, Charlie McDowell

„Ez egy olyan szituáció volt, amikor már a második találkozáskor tudtam, hogy egy napon majd a felesége akarok lenni.”

Ashley Park és Paul Forman az Emily Párizsban sorozat forgatásán talált egymásra

Az Ashley Parkról és Paul Formanről szóló pletykák már 2023 októberében elkezdődtek, amikor egy közös képet posztoltak az Instagramra. Idén augusztusban Ashley elárulta, hogy a forgatás végéig barátok maradtak, majd Paul bevallotta, hogy mit is érez valójában a színésznő iránt. Egy ideig Ashley megpróbálta elhitetni vele, hogy téved, azonban nem sokáig tudta letagadni az érzéseit. Azt mondja, szerencsére sikerült úgy működniük, hogy ez nem befolyásolta a munkakapcsolatukat.

Ashley Park és Paul Forman az Emily Párizsban premierjén

Ashley Park és Paul Forman az Emily Párizsban premierjén

Lucien Laviscount állítólag Shakirával jár

Lucien Laviscount, vagyis „Alfie” a hírek, illetve a pletykák szerint Shakirával randizik. A pletykák szerint két évvel azután jöttek össze, hogy az énekesnő elvált Gerard Piqué labdarúgótól. Mindamellett, hogy a színész szerepelt Shakira egyik videoklipjében is, egy vacsora közben is lencsevégre kapták őket New Yorkban. A US Weekly egyik bennfentese arról számolt be, hogy kettejük kapcsolata egyre erősödik, az énekesnő pedig viccesnek és elbűvölőnek találja Lucient.

Lucien Laviscount az Emily Párizsban premierjén

Lucien Laviscount az Emily Párizsban premierjén

Forrás: thelist.com Fotó: Getty Images