Simone Biles bepillantást engedett épülő luxusotthonába – egy texasi kastélyban fog élni az olimpikon

2024. augusztus 23.
Simone Biles a párizsi olimpia után magánéletében sem tétlenkedik. Az olimpikon jelenleg férjével közös texasi otthonának építésével van elfoglalva.
Simone Biles otthona építkezés

Simone Bilesnek és NFL-játékos férjének, Jonathan Owensnek közös otthona lesz, amely lényegében egy texasi kastélynak ígérkezik. A tervek szerint az építkezés pár hónap múlva fejeződik be. Az olimpikon tegnap egy Instagram-sztoriban osztotta meg, jelenleg hogyan állnak a munkálatok és mik az aktuális pontok a tennivalók listáján.

Ez alapján a házzal kapcsolatos megbeszélések sora vár rá. Az olimpikon követői tudtára hozta azt is, a ház mely részeinek kivitelezéséről döntenek a következő napokban.

Simone Biles Instagram-sztoriban tette közzé a tennivalók listáját

Simone Biles Instagram-sztoriban tette közzé a tennivalók listáját

Az új helyzetjelentés mindössze kilenc nappal azután érkezett, hogy megosztotta az épülő házról készült fotókat, amelyeken a konyha, az öltöző, a nagy zuhanyzó, a lehetséges edzőterem és az otthon egyéb részei is láthatóak.

Biles 2023-ban kezdett el bepillantást engedni a rajongóknak az otthonépítéssel kapcsolatos útjába. Még a hátulütőkbe is, amelyekkel ő és Owens szembesültek. „Nem bírok ezzel tovább foglalkozni” – írta az Instagramon 2023 novemberében.

Tegnap viszont már sokkal jobb hangulatban és lelkesebben adott hírt az aktuális fejleményekről. Egy, a készülő konyháról felrakott videóhoz Biles azt írta: „Annyira izgatottan várom, hogy ez a ház otthonná váljon (még pár hónap).”

Simone Biles a készülő konyhájáról is megosztott videót

Simone Biles a készülő konyhájáról is megosztott videót

Szintén tegnap adta hírét az olimpikon annak is, hogy régi, szeretett autóját egy újra cserélte. Simone Biles a fekete Mercedes G-Wagonját egy vadonatúj, piros bőrbelsővel ellátott fehér változatra váltotta. „Ki a régivel” – írta az eredeti autójáról készült fotó fölé, majd az ezt követő, új kocsit ábrázoló képhez: „Be az újjal.”

Simone Biles büszkén pózol új autóján

Simone Biles büszkén pózol új autóján

Forrás: People, fotó: Getty Images