Palvin Barbiéknál bármikor jöhet a baba

2024. szeptember 11.
Palvin Barbi nemrég a brazil Harper's Bazaar szeptemberi számának egyik címlapján pózolt. A modell interjút is adott a magazinnak, amiben megosztotta a gyerekvállalással kapcsolatos terveit.
Palvin Barbi készen áll az anyaságra: bármikor jöhet a baba

Palvin Barbi és Dylan Sprouse 2018 nyarán kezdtek el randizgatni, és 2022-ben jegyezték el egymást, amit egy évig titkoltak a nyilvánosság előtt. Aztán 2023 nyarán egy meghitt szertartáson mondták ki a boldogító igent Magyarországon.

Ám alig egy évvel később úgy tűnt, hogy véget ér a tündérmese, mikor mindenféle pletyka kapott szárnyra azzal kapcsolatban, hogy Dylan Sprouse megcsalta Palvin Barbit. Dylan hűtlenségének hírét két amerikai portál kezdte terjeszteni tavasz környékén.

A pletyka alapjául egy TikTok-felhasználó beszámolója szolgált, aki elmesélte, hogy a híres színész egy fiatal tartalomgyártóval csalta meg feleségét a cannes-i filmfesztivál egyik afterpartiján. Palvin Barbi és férje egyelőre nem kommentálták a súlyos vádakat, viszont több alkalommal is bizonyították a vörös szőnyegen, hogy kitartanak egymás mellett.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Barbara Palvin Sprouse – source (@thebarbsangel) által megosztott bejegyzés

Most pedig Palvin Barbi egyenesen felrobbantotta az internetet a gyerekvállalással kapcsolatos terveivel. Ahogy a Kiskegyed is megírta, Palvin Barbi interjút adott a brazil Harper’s Bazaarnak, amiben Gianna Lombardi többek között a jövőbeli terveiről érdeklődött, és így merült fel a babaprojekt is.

„Csak remélem, hogy hamarosan lesz egy egészséges kisbabánk” – nyilatkozta Palvin Barbi.

Dylan Sprouse és Palvin Barbi igyekeznek privát módon élni az életüket, a párkapcsolatukról is nagyon ritkán nyilatkoznak a sajtónak. Remélhetőleg azért Palvin Barbi megosztja a várandósságát, hiszen milliók örülnének a hírnek, hogy szeretett magyar modelljük kisbabát vár!

@marieclairehun

Palvin Barbi továbbra is elkápráztat mindekit szépségével és ragyogó szettjeivel a cannes-i filmfesztiválon.❣️ Olvass bővebben a modell ruháiról a marieclaire.hu-n! #cannesfilmfestival #cannes #cannes2024 #barbarapalvin #palvinbarbara #fashion

♬ supernatural – 🫧

Forrás: Kiskegyed, Fotó: Getty Images