Harry herceg ismét Meghan nélkül érkezett egy fontos vacsorára

2024. szeptember 25.
Harry herceg és felesége ezúttal nem együtt érkeztek a rendezvényre, melyet a WHO szervezett. A zártkörű vacsorán a gyermekek helyzete volt a fő téma.
Harry herceg Meghan Markle nélkül

Harry herceg a hétvégén egy igazán különleges eseményen vett részt New Yorkban, ám felesége, Meghan Markle ezúttal nem kísérte el. Sussex hercege egy magánvacsorára érkezett, melyet a WHO rendezett és  amelynek témája a gyermekek elleni erőszak és annak mentális egészségre gyakorolt hatása volt.

Harry herceg mellett az eseményen még számtalan híresség volt jelen, ő maga is együtt fotózkodott többek között Forest Whitakerrel és Mathilde belga királynővel, valamint több ENSZ-munkatárssal is hosszasabb beszélgetésbe bonyolódott.

Harry herceget ezúttal nem kísérte el felesége.

Harry herceget ezúttal nem kísérte el felesége.

A zártkörű vacsora célja az volt, hogy felhívja a figyelmet az egyre növekvő problémára: világszerte több millió gyermek szenved el különböző formájú bántalmazást, és ezek a traumák hosszú távon komoly mentális problémákhoz vezethetnek. Az eseményen felszólalók, köztük Will Poulter is, arról beszéltek, mennyire fontos közösen dolgoznunk azon, hogy a gyermekek védelmét biztosítsuk, míg az erőszak által okozott károkat pedig megpróbáljuk a lehetséges minimumra csökkenteni.

A herceg és Meghan Markle együtt tesznek eleget a meghívásoknak, ha tehetik

A herceg és Meghan Markle együtt tesznek eleget a meghívásoknak, ha tehetik

Meghan Markle hiánya nem volt meglepetés, hiszen már korábban bejelentették, hogy Harry herceg egyedül vesz majd részt az eseményen. Sőt Harry herceg több rendezvényen is feltűnt a közelmúltban: ott volt például Kevin Costner Santa Barbarában tartott jótékonysági eseményén is, ahol díjat adott át, és ahová a hercegné szintén nem kísérte el betegsége miatt.

Nem sokkal korábban viszont a pár közösen ünnepelte Tyler Perry születésnapját Montecitóban, ahol olyan hírességek is jelen voltak, mint Oprah Winfrey és Gayle King.

Forrás: PageSix, Fotók: GettyImages